Јас го користам подолго време, вреди навистина и трае со месеци. Мислам дека се произведува само во Америка, не сум слушнала за негде наоколу дека го има. Јас го купив од Америка
Пишува дека нема на залиха, и јас би сакала да го купам. @sofija014 aко се снајдеш од некаде би те замолила да ми кажеш.
Не знам дали некој го пејстнал веќе видеово, ама за тие што сакаат да пробаат нешто на природна база: Бара посветеност, ама вели дека за 7 дена би се виделе првите резултати
Devojki imam prasanje vo vrska so fleki od akne, sto da pravam ? Dlaboki se zatoa sto imam akne veke 5/6 godini I sum relativno mlada (18 ). Momentalno odam kaj dr.Nina vo aerodrom(ako nekoj ja znae) I mi go docistuva liceto, ama kolku sto gledam, so luznive nema mnogu rezultat...pls pomognete, Sto ponatamu?
poracaj si vakvo a i ima mnogu kremi protiv akni na ovaa mobilna aplikacija i premnogu eftini a efikasni ..so akni nemam problem no so godini uste od mala imav nekoj beleg , velea atipicen dermatitis svasta stavam i nisto od ovie kineskive za mesec dena iscezna ..ako nemas i ti odbivnost kon se sto e kinesko simni si ovaa aplikacija se e free shipping i se mi stignalo do sega a plus sto ima mnogu besplatni pokloni https://h5-a1.lovevova.com/en/freeb...ivtk=VHQGy&origin=freebies&vvlink_id=29942417 inaku za ova mislev kaj nas na 800den gi prodavaat a potpolno isti se jas nemam odbivnost kon kineski/korejski kremi i kozmetika tuku sum prezadovolna otkako se nauciv za ovaa mobilna aplikacija samo od tamu si kupuvam i prezadovolna sum, a i se mi stigna sto sum poracala i mnogu se eftini ..i majka mi 47 god e pocna da gi koristi gi koristi veruvale ili ne i podocnjaci i isceznaa a i borite i se recisi i nevidlivi po mesec dena koristenje (taa bese od tie sto ne sakaa kinesko) liceto se mi se iscisti jas ovie gi koristam veke 3-4 meseci .. od se srce vi poracuvam aplikacijata ima plus mnogu pokloni besplatno , kuponi, popusti, sekoj den https://h5-a1.lovevova.com/en/freeb...ivtk=VHQGy&origin=freebies&vvlink_id=29942417
Може ли некој поупатен да ми каже дали може да се користи истовремено азелаична киселина (скинорен) заедно со гликолна киселина (пикси тоник)?
Девојки со што да го третирам ова? Само на едниот образ ги имам и не се бубулици туку нешто внатрешно е...
Истиот проблем го имам...пробав многу работи но ништо не ми помогна, одвреме навреме црвенилото се намалува, но се познава како лузна. Ако знае некој нека кажува чаре
Мене ми е што само на еден образ имам, а на другиот не. И не знам со што да го третирам, имав чисто лице.
Колку време ти е вака? Можно е да те сполазило нешто, стави Синопен или слична крема ако имаш, чисто да се осигураш дека не е тоа.
Уште пред да ги користам на Ординери продуктите, особено Ниацинамидот ми го решаваше проблемот, немав проблем ама веќе не го користам бидејќи ме исфрла на брадата и носот, не го користам веќе месец и неколку дена. Ставам само пена и тоник на балеа и после крема за лице и толку. Ама пак ми е вака.
Ќе пробам ама мислам дека ќе ме пече бидејќи исто кога почнав да го користам имав мала реакција тука но со тек на времето исчезна.
И кај мене е на едниот, на левиот образ и мн помалку е од твоево...ама еве веќе година дена имам и никако не поминува
https://www.vichy.ca/dw/image/v2/AA...g-Care.jpg?sw=430&sh=475&sm=fit&sfrm=png&q=70 Дали некоја членка го има корстено и дали воопшто го има во Мк
Го имам користено производов пред можеби повеќе од десет години. Тогаш беше во бела амбалажа. Многу бев задоволна од резултатите. Пред околу година дена решив пак да го купам, арно ама... ми ја пресушува кожата. Пробав, не оди. Не знам дали е сменета формулата или едноставно мојата кожа е во прашање, за жал не се покажа како добар производ за мене. Ако можеш да најдеш тестер од аптека, прво пробај. Го има во МК-Еурофарм, Зегин...