Препорачајте ми некоја крема за комбинирана до масна кожа, склона кон акни. Немам многу некои ситни само но имам многу отворени пори. До кај 600-700 денари.
Jas denes ke idam u nabavki odnosno denes ke setam so spisok od sto gi izgledav site videa od Susan Yara, sfativ kolku gluposti sum stavala na liceto i reshiv se da smenam...pa ke vidime kako ke bide Inaku ke go pobaram toj vitamin c sto taa go preporacuva na L'Oreal sto e go imalo vo Zegin. Nikogash ne sum nemala bubulici, crnki ili akni ama najverojatno so godinite si doaga se. Inaku letovo piev tecen kollagen i super mi bese kozhata i na liceto i na grbot sega si naracav od Bugarija da mi donesat. Mislam deka i CeraVe kremot ke go naracam taka da ke vidime so ke bide. Inaku jas pocnav da go koristam toj sapunot na balea sto e od orizovo mleko i e mn dobar, zasto mn se cepkam gi pravam crveni i nikakvi i predhodno mn mi se proshiruvaa sega se mijam so sapunot i mn gi reducira i smiruva bubulicite... Proveri vo Zegin imaat proizvodi od ovoj brend
Eucerin Oil Control gel cream, со Спф 30. Имам масна кожа склона кон акни и мн проширени пори, топло ти ја препорачувам кремата. Околу 740ден. во Зегин.
Дали некој се соочил со ваков тип на акни? Ситни комедони кои се појавуваат само на образите, брадата и пределот кај устата. Вејќе не знам што немам пробано од гелови, киселини, креми...
Na mene vaka mi se napravi pred nekoe vreme...ama jas imav lupnato rentanol (vo dnevna vartijanta) i vitamin c i hijaluron i sakam da kazam deka se sto kupiv novo se lupnav. Odnosno muabetot mi e da ne kombinirashe nesto sto ne se kombinira i SPF krema obaveznooooo ako kosirtish kiselini
Кога бев во пубертет ми се создаваа многу акни. Од оние зрели полни со гној до внатрешни да неможеш буквално ништо да им направиш. Имав ставано се и сешто и лицето ми се исчисти тек откако излегов од пубертет. Да исхраната игра најголема улога - шеќери,мрсни работи,недоволно хидрирање на кожата со вода (треба многу вода) итн.. инаку е доволно било каква крема или хидратантна крема за убава кожа. Јас моментално користам ова е супер ми е. https://images.app.goo.gl/Z5w4bRgp97cHo2Cn9 https://images.app.goo.gl/AsbSKabDEGTVH6yv8
Mislam deka od nesoodvetna kozmetika.. Probaj so nezen sapun bez sapun sto e, ne stavaj kiselini, gelovi... Krema so lesna tekstura sto nema da ti ja masti kozata. Mozes I aloe vera