Девојки ќе ве молам бројот од чичко саше во лп, имам многу голем проблем со лицето. Фала ви однапред.
Lugje mi iskoci pred 5 dena bubuljica mislev deka e belka o ja cekav da ja puknam pominaa 2 dena probav da ja puknam nemase nisto sega uste mi stoi kako topce a nemozam da ja puknam i me boli ednostavno kako da nema nisto vnatre ima li chare nekoe ??
I te kako...Jas go ispituvavav hormonalniot status, se mi e vo red. Prolaktinot mi e na gorna granica i mi rekoa da ne jadam mn mlecni proizvodi i normalno ne poslushav ama so tek na vreme sfativ deka mlecni proizvodi mn mi precar osobeno vo ovulacija. Najbitna e ishranata i se sto ni se slucuva doaga od vnatre. I drugo zaprimetiv edna cashka alkohol da se napijam posle imam nekoj krokodil na liceto ili vratot
Devojki, kade moze da ja najdam kremava, imam mnogu slusnato pofalbi za nea, mnogu pomagala protiv fleki od akni. Pozdrav.
Женски,препорака за некоја крема за комбинирана до мрсна кожа,но да си ја врши функцијата поточно да хидрира без да ми ја масти дополнително и да не ме исипува Дали можеби има нешто на алверде или слично?
Its skin ако не се лажам, имаат премногу лош состав барем од тоа што сум прочитала, лично искуство немам. Мислам дека може да се најде нешто подобро со попристапна цена
Јас веќе една недела го чистам со масло од семки од грозје и досега сум задоволна Претходно го употребував тоа на LVLY, го има во ДМ маркетите, но ова како повеќе да ми одговара. Еве нешто набрзинка што најдов: https://theidleman.com/blogs/grooming/benefits-using-grapeseed-oil-skin
Дали имате користено од производиве на Геровитал , како сте задоволни ? цц кремата , ампулите и гелот ме интересираат , би да ги испробам имам мрсно лице и склоно кон акни и црнки во последно време