Девојки искуства со Сона кремата? Ми ја препиша дерматологот ама уште немам ставено? Прво Соната па после Пантексол да мачкам или навечер Сона, наутро Пантексол?
Здраво, може ли препорака за некој третман за лице поточно за мчистење на лице за вадење на маснотија и црнки од лицето ? каков третман има како се вика ама да не е нешто ласерски и такви работи Поздрав
Ти ја препорачувам Др.Горица ако си од Скопје. Имам осетливо лице, не смеам да користам креми, маски, тоници за чистење на лице какви што јас сакам, имав исто проблем со црнките, после третманите што самата докторка според мојот тип на кожа ги одреди, ми препорача каков крем и гел за чистење на лице смеам да користам. Никогаш до сега не ми се десило од кај нејзе да излезам потечена или да имам после третманот некоја реакција (што кај други често беше случај). Во Виола ги има, ако во моментот нема може и да ти нарачаат. LaRoche ili Clinique, a ako ja ima Biotherm togas uste poubavo
Го меркам и јас веќе подолго време баш деновиве сум во план да го купам. Ќе пишам рецензија кога ќе го пробам, сум користела доста производи на Биодерма и генерално сум задоволна од се досега.
здраво, имате ли предлог што би ми помогнало за вакви како испакнати топченца на фацата да ми се израмнат? не се бубуљички него не знам што се само ми ја уништуваат текстурата на кожата на лицето сега користам гел од алое вера на форевер ливинг и супер избледува флекички и подочњаци ПРЕМНОГУ ама за овие “топченцава” на образите предлог? или козметички треман можда
Драга, тебе и секоја една која има потреба а и можност да оди до Kilkis, веднаш до гр-мк граница штом се мине, е дерматологов, која да не претерам, ама цел балкан го лечи. Она ви е толку скромна, а толку паметна и до сега не сум слушнала некој да нема резултат. И тоа видлив, огромен, целосен. Препорака!
Често одам во Килкис па може да ми објасниш кај точно се наоѓа? Инаку прашање ми е: Дали сте слушнале за "Pixel RF" ЛАСЕР? Што прави третмани за стеснување на пори, ја измазнува кожата, акните ги лечи и за брчки. Едноставно ласер кој ти дава нова бебешко чиста кожа. Дали во мк некаде работат со тоа? Пишете ако знаете. Убав ден на сите.
Јас ја користам секојднево, премногу сум задоволна , многу е лесна и убава . И плус содржу спф фактор што е најбитно да ја има во секоја крема за лице . Не е за навечер, само за сабајле. Цената и е ококу 1000 ден .
Оваа не е со спф,има две една со и една без. Таа без спф може и навечер да се користи. Јас ја користев таа без спф,месец ипол и лицево по катастрофа никогаш не ми било. Многу акни ми направи. Од кога ја прекинав лицето почна полека да ми се чисти,сега не користам никаква крема. Можеби не ми одговараше за мојот тип на кожа,мислам дека повеќе е за сува кожа.
Здраво @Biodevojka ќе сакаш ли да ми кажеш дали се добри кремиве за лице на Алверде? Ако да, која е подобра за да ја користам? Имам чувствителна и сува кожа.
Kade mozam da go najdam rolerov a da ne e so solena cena? Dobar e za pottiknuvanje na cirkulacija na liceto i za utrinska rutina
@Minci13 ако сакаш вистински jade roller(jade=жад=полудраг камен=€€€) нема по несолена цена. Имитациите од стакло, пластика и слично ги има од алиекспрес до бјутибеј насегде. Се движат од околу 10€ па нагоре. Макар што не би добила ништо специјално што нема да го постигнеш со обична рачна масажа. Контрадикторни информации има за и ролериве и дали даваат воопшто некаков резултат околу тонираноста на лицето.