Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до чисто лице?

Дискусија во 'Лице' започната од LovelyGirl, 21 февруари 2010.

1. PParaskeva

PParaskeva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    260
    Како бре 1500 денара ??????????????????:^) Јас ја платив 2100 а............. неможе това така јок :rofl:
    Абе може да си намачкуваш и повеќе не ти је това проблем, само да не се нашлапуваш а и повише ке ти траје кога намачкуваш по малку филмски.
    За частување нема гајле само да ти помине не се секирај ако не ти текне тебе мене ке ми текне :D

2. serendipiti

serendipiti Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    ^^И јас толку ја зедов 1500 :lol:
    Си помислив ме излажаја за цената кога ми пишавте 2100
    Еве неколку дена пред спиење си ставам па ке пишам кога ке има поголеми резултати :inlove:

3. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Како бе 1500? Се јавивте и порачавте и ви кажа 1500? А истата крема е што ја фалеа?

4. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Ја земав кремата од Саше ја намалил заради матурскиве што се а иначе мн порачки прави и баш е фин човекот се убаво ми објасни за кремите која за што е али ми рече да не ставам пудра :worried: ете ќе пробам да преживеам некако без пудра па ќе видиме како ке биде :D

5. Ivu4

Ivu4 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    41
    Јас си купив едно шипенце од авон и многу помага лицето ти е мазно,меко,сјајно мириса убаво :)

6. pisatelka

pisatelka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    22
    феминки јас имав сериозни проблеми со лицето, имв огромни бубулици со гној, ставав се и свашта, одев на козметичар, правев ласер третман али бадијала беше се додека не појдов на гениколог. Сега лицето ми е стакло од апчиња diane 35 малку ме угоија пошо отвараат апетит и задржуваат мало количество вода во организмот. Резултатите се осеќаат после 3тиот месец, се пијат 6 месеци, јас имам уште 2.
    Ако имате некој проблем со бубулки а да не ви помагаат креми и глупости обратете се кај гениколог, бубулките мозе и да се последица на полицистични јајници

На Zbuneta20 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. 135-5

135-5 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    Ја користев кремата од кај сашо имаше првите месец дена резултати но потоа пак истото лице со мозолчиња а сега се без да соберат нешто внатре за да може да се причини, туку само потеква местото се вцрвенва како мозолче а неможи да се прични.Сега зедов лосион со клиндамицин па ќе видиме со ќе биди.Кажете нешто за помош некоја крема или маст со можи да поможи за ова а се јавува само на едно исто место а не на цело лице.

8. 135-5

135-5 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    дали има некој искуство со DERMABION таблетите биле за убава и здрава кожа.пишете PLISSSSSSSS :(

9. bibini

bibini Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    Јас ги пијам веќе пола месец. Лицево почисто никогаш не ми било, а исто и грбот...и ноктиве некако ми се поцврти и побрзо ми раснат, а за косата немам забележано сеуште ништо :)

10. simonaspase

simonaspase Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    10

Колку се таблетиве?

11. bibini

bibini Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    Јас ги купив 140 ден. Некаде се 130 мислам дека..сепак не се поскапи од 150 ден

12. 135-5

135-5 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    bibini дали од нив се отвара некој зголемен апетит или вишок килограми и по која доза ги употребуваш. :)

13. bibini

bibini Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    Не не воопшто не влијаат на исхраната..Инаку за деца од 10-14 год по 2 се пијат а за над 14 препорачливо е по 3, ама јас иако имам 21 си ги пиjам по 2 и резултати има :)

14. 135-5

135-5 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    Фала ти многу за информациите, утре ќе одам да купам, па се надевам ќе има релутати.

На bibini му/ѝ се допаѓа ова.
  15. simonaspase

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    10
    Хејјј дали некој користел крема на Гарниер за акни и дали помага ???? Ако знаете ве молам помогнете :) :$ :sweat:

16. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ќе ги земам и јас уште денес ме радува што има некој резултати почнаа да ми се прават мозолчиња на грбот загрижена сум :worried:

На bibini му/ѝ се допаѓа ова.
  17. simonaspase

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    10

Aј коа ке ги земишш кажи колку пари се .... и колку таблетки има :D

18. 135-5

135-5 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    Јас ги купив и се 150 ден-60 таблети.

19. Zbuneta20

Zbuneta20 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Јас го имав истиот проблем и многу пари потрошив на глупости и препарати, од кои само ми се влошуваше ситуацијата. Не си играјте со кожата оти можи да си направите трајни лузни. Најдобрата варијанта е посета на ДЕРМАТОЛОГ а не КОЗМЕТИЧАР, има голема разлика од дерматолошки до козметички салон и не е секој салон и секој човек обучен правилно за да „стистка„ црнки на лицето. Третманот со овошни киселини ке ви поможи најмногу за чистење на лице. Препаратите купени од маркетите се само рекламен трик за добра продажба. Она што е наменето од аптека за лице е за лице и само тоа е направено правилно, а фирмите кои рекламираат се и сешто помеѓу многуте шампони, регенератори, маски направиле и тоник и гел за лице и сега ај ке ви поможиме. Лечењето на лице е долг и мачен период ама мора да се издржи, а нестручните лица кои мислат дека завршиле курс и се знаат можат само да ви ја доочштетат кожата на лицето. Поздрав

На maja.stojce и vesna774 им се допаѓа ова.
  20. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.282
    Допаѓања:
    8.583
    Не знаев кај да прашам па ај овде,најсоодветно. Го користев овој лосион [​IMG] но правев еден месец пауза. Денес отидов пак да го купам, ама аптекарката ми дала Хлоракол од истата фирма.
    Сега се збунив, на првиов пишуваше за лице, на вториот пишува за акни.
    Дали има некоја голема разлика или можам да го чистам лицето и со овој? Немам многу проблематично лице и имам комбинирана кожа.