Како бре 1500 денара ?????????????????? Јас ја платив 2100 а............. неможе това така јок Абе може да си намачкуваш и повеќе не ти је това проблем, само да не се нашлапуваш а и повише ке ти траје кога намачкуваш по малку филмски. За частување нема гајле само да ти помине не се секирај ако не ти текне тебе мене ке ми текне
^^И јас толку ја зедов 1500 Си помислив ме излажаја за цената кога ми пишавте 2100 Еве неколку дена пред спиење си ставам па ке пишам кога ке има поголеми резултати
Ја земав кремата од Саше ја намалил заради матурскиве што се а иначе мн порачки прави и баш е фин човекот се убаво ми објасни за кремите која за што е али ми рече да не ставам пудра ете ќе пробам да преживеам некако без пудра па ќе видиме како ке биде
феминки јас имав сериозни проблеми со лицето, имв огромни бубулици со гној, ставав се и свашта, одев на козметичар, правев ласер третман али бадијала беше се додека не појдов на гениколог. Сега лицето ми е стакло од апчиња diane 35 малку ме угоија пошо отвараат апетит и задржуваат мало количество вода во организмот. Резултатите се осеќаат после 3тиот месец, се пијат 6 месеци, јас имам уште 2. Ако имате некој проблем со бубулки а да не ви помагаат креми и глупости обратете се кај гениколог, бубулките мозе и да се последица на полицистични јајници
Ја користев кремата од кај сашо имаше првите месец дена резултати но потоа пак истото лице со мозолчиња а сега се без да соберат нешто внатре за да може да се причини, туку само потеква местото се вцрвенва како мозолче а неможи да се прични.Сега зедов лосион со клиндамицин па ќе видиме со ќе биди.Кажете нешто за помош некоја крема или маст со можи да поможи за ова а се јавува само на едно исто место а не на цело лице.
Јас ги пијам веќе пола месец. Лицево почисто никогаш не ми било, а исто и грбот...и ноктиве некако ми се поцврти и побрзо ми раснат, а за косата немам забележано сеуште ништо
bibini дали од нив се отвара некој зголемен апетит или вишок килограми и по која доза ги употребуваш.
Не не воопшто не влијаат на исхраната..Инаку за деца од 10-14 год по 2 се пијат а за над 14 препорачливо е по 3, ама јас иако имам 21 си ги пиjам по 2 и резултати има
ќе ги земам и јас уште денес ме радува што има некој резултати почнаа да ми се прават мозолчиња на грбот загрижена сум
Јас го имав истиот проблем и многу пари потрошив на глупости и препарати, од кои само ми се влошуваше ситуацијата. Не си играјте со кожата оти можи да си направите трајни лузни. Најдобрата варијанта е посета на ДЕРМАТОЛОГ а не КОЗМЕТИЧАР, има голема разлика од дерматолошки до козметички салон и не е секој салон и секој човек обучен правилно за да „стистка„ црнки на лицето. Третманот со овошни киселини ке ви поможи најмногу за чистење на лице. Препаратите купени од маркетите се само рекламен трик за добра продажба. Она што е наменето од аптека за лице е за лице и само тоа е направено правилно, а фирмите кои рекламираат се и сешто помеѓу многуте шампони, регенератори, маски направиле и тоник и гел за лице и сега ај ке ви поможиме. Лечењето на лице е долг и мачен период ама мора да се издржи, а нестручните лица кои мислат дека завршиле курс и се знаат можат само да ви ја доочштетат кожата на лицето. Поздрав
Не знаев кај да прашам па ај овде,најсоодветно. Го користев овој лосион но правев еден месец пауза. Денес отидов пак да го купам, ама аптекарката ми дала Хлоракол од истата фирма. Сега се збунив, на првиов пишуваше за лице, на вториот пишува за акни. Дали има некоја голема разлика или можам да го чистам лицето и со овој? Немам многу проблематично лице и имам комбинирана кожа.