Јас ја користам соната (+ роакутан) во комбинација со зелената колекција на Uriage. 6 години се мачев со акните - сега веќе можам да се пофалам дека лицето никогаш не ми било почисто. Инаку соната ја користам секоја вечер и секогаш кога се мачкам солзи сами ми капат од што ме пече.
Kolku vreme si na roakutan? Jas imam koristeno i roakutan i sona vo isto vreme i samo haos mi se sluci so liceto..povekje nikogas roakutan! Uriage e stvarno dobra kolekcija posebno Uriage gel hyseac emulzija za mienje.
Бензоил пероксид поточно Акнефуг мислам дека го купив околу 380-400 ден. не ме фаќај за збор точно не се сеќавам пошо лани беше тоа..
Samo sto prasav vo zegin mi rekoa deka oamna ne dobivaat, vo koja zegin go najde? Viola voopsto ne go drzele a europharm odamna isto ne go dobivale
Zdravo, sakam da prasham, neli preporaclivo e 2 pati vo denot da se miè liceto, a sto ako imam ekstremno masna kozha i toa uste tolku mi pravi akni? Dali e vo red da se mie liceto poveke pati makar samo so voda da se izmie bidejki nema sansi da si go podnesam taka so izbieno masnotija niz celo lice?
Koristam no cesto posle 3-4 casa mat efektot go nema i liceto povtorno mi e masno i go osekam mnogu necisto..
Benzol peroksid,sona imash koristeno? Tie najcesto se preparati sto ja susat kozata. Mozes i Lea gel, losion so klindamicin
Sakav da go probam benzol peroksid, dali moze da go zemam bez preporaka od lekar? Moj prijatel si ja vospali mnogu kozhata bidejki go zema na svoha raka pa zatoa mi e malku rizicno.
Zavisi kakov tip akni imas. Se koristi za potkozni akni a bidejki imas mrsna koza ne bi trebalo da vospalo.
Можеш, само не го оставај на лице повеќе од 2-3 мин. бидејќи тогаш може да ти се иритира кожата. Инаку јас сум многу задоволна.
Ајде ако може некој од вас женски да ми препорача cleanser и tonic(за комбинирана,acne prone skin), што користите вие?