За акните би ти дала совет да се консултираш со дерматолог.За брчките зависи колку години имаш.Ако користиш креми со анти ејџ состојки кои не се соодветни на твојата возраст тогаш можеш контраефект да имаш.Има посебна тема крема против брчки прочитај искуства не е многу страни.
1. Za tretman na dupcinja samo nekolku trrtmani hemiski piling i dermapen. Za 4 meseci 80 posto mi se smalija dupcinjata. 3. Aloe vera gel koristam za telo podle tushiranje i dava hidratacija
Може ли да ми кажете некој природен третман за намалување на подочњаци? И да ви кажам, млада сум и имам убаво лице, меѓутоа откако пушев ми се појавија брчки и гадно се осеќав па прекинав да пушам. Кажете ми сега што да правам за брчките? Млада сум за да ставам креми за против брчки затоа што нема некои креми препорачливи за мене. Сакам да дојдам до совршено чисто лице.
Нарачај си ретинол од Ординери, прво почни со послаб околу 1%, потоа кога ќе го потрошиш земи 2%. И врз него обавезно хидратантна крема.
Ја користам сона кремата скоро 2 месеци и можам да кажам дека лицето многу ми е подобрено (исто така пијам и диане 35), иако се уште имам доста лузни од акни. Сакам да прашам бидејќи дерматологот не ми кажа точно колку време треба да ја користам кремата сакам да чујам ваши искуства колку време сте ја користеле за да даде макс. резултати?
Мајка ми веќе ми ја земала заедно со гел за миење лице од истата марка. Флеки имам јас од акни,од акните се спасив конечно. Можда ќе ми одговара ако не ќе ја поклонам на некој
Ќе можеш ли да ми кажеш кај кој дерматолог одиш? И јас ја користам соната , со прекини но ми создава сушење на кожата на очите кога ја користам 2-3 ноќи по ред и ми кажа дерматологот по потреба Сона може и 1 година да се користи
Ја користиш како гел или кремот? Ако ја користиш кремата купи гел,помалце суши и не ставај на цело лице само таму каде што се акните и челото,избргнувај ги нежните делови затоа што јас цела се лупев плус пече
Не ни знаев дека има гел. Обавезно ќе го сменам, а мене дер. ми кажа низ цело лице лелее.. Точно , пече. Враќајки се назад низ темава прочитав и за Аирол? Може и тој да го пробам/
Толку проблем немав во тинејџерските години одколку сега После два пораѓаја лицето ми се среди се до пред 2месеци Пред да забременам имав полицистични јајници за кои пиев терапија долго време и лицето ми беше чисто, но одкако родив повеке немав полицистични јајници ми се среди се Сега овие два месеци лицето ми е хаос големи брунки, прво црвени потоа бели болат многу на допир Сега во оваа ситуација не би на доктор, а испитував скоро и хормони и на гинеколог бев се е во ред Незнам што ми се случува Ве молам некој совет што би можела да користам на своја рака?