Може ќе се најде некому видеово. Не е лошо сепак консултација со лекар прво. Ако ве мрзи да гледате, зборува како витамин B5 (пантотенска киселина) во поголеми дози му помогнала на детево да ги исчисти акните.
Фала ти за ова, прогуглав и видов дека има и други што се многу задоволни, па се решив да пробам. Како да ги пoбарам кај нас? Не сакам да земам со биотин (b7) бидејќи од него се исфрлив многу.
Токму суплементи од оваа фирма има во нашите аптеки, само не сум сигурна дали и овој го има. Покажи им слика во аптека
Не знам кај нас дали го има конкретниов производ, ама прашај во аптека, ако не овој може има од друг бренд со истиот состав.
Никаде нема Бев во Зегин, Еурофарм, Виола, таа во Капитол и уште една во Бисер и секаде ми кажаа дека не им ги носат тие веќе и немаа ништо слично од друг бренд. Ако некоја случајно дознае нека пише. А баш се залетав...
Може ли да ми кажете серум или крема со Ретин А? Имам проблем со милиа, никако не можам да ја средам, па уште ова ми остана да пробам, а не сум баш запознаена со ретиноиди. Значи не ретинол, туку ретин а
Здраво. Дали некоја случајно го има користено гелот Cell-1, доколку да ме интересира за искуството бидејќи сакам да го нарачам, имам проблематична кожа со акни и флеки па пишува дека тој помага, но сум испробала многи работи што пишувало така а сепак биле безуспешни, затоа барам ваш совет девојкии.
Aктивни супстанции во Cell-1: Алантоин - го забрзува процесот на лечење на кожата Еластин - го зајакнува врзното ткиво Колаген - ја подобрува силата на затегнатата кожа Гликолна киселина - ги обновува клетките со природен пилинг Минерални материи - ја снабдуваат кожата со хранливи материи Витамини - ја штитат кожата и имаат anti Aging ефект По употребата на Cell-1 гелот можат да се нанесат производи како што е дневна, ноќна крема, шминка, лосион за тело и крема за сончање. Се препорачува гелот Cell-1 да се нанесува редовно, 2 х дневно, наутро и навечер.
Здраво девојки, дали знаете каде би можела да најдам Ретинол серум, освен тој на Оливал? На beauty bay, го има тој на Ordinary, ама би сакала некој овде што е достапен
Барав на страната но само тоа пишува и ова: Cell-1 гелот содржи екстракт од слуз од полжав (Snail Secretion Filtrate) и екслузивна состојка THPE (Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine) која на кожата моментално и дава цврстина и блескавост.
Ingredients. Aqua (Water), Alcohol Denate, Butylene Glycol, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylates Crosspolymer, Snail Secretion Filtrate, Ethyl Hexanediol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Methylparaben, Propylparaben.