Девојки, каде можам да најдам дерма ролер, оној со иглички? Го чекам 3 месеци нарачаниот од али екпрес, ама не се дочекува веќе.
Како го употребуваш? Колку пати месечно и дали ставаш некој масла? После тоа како изгледаат влакната?
Јас имав огромен проблем со вакви акни и верувај ми нема што не сум користела и ништо ми немаше помогнато, се додека не отидов кај дерматологот Коста кој ми даде соодветна терапија и лицето ми бидна како ново. Мој совет ти е право на дерматолог да со отидеш, бидејќи вакви акни не проваѓаат со обични креми и гелови. Поздрав.
Прво го мијам лицето со пена и млака вода, после чистам со лосион, ставам пантенол раствор како тоник. Многу подобро ми е кога лицето ми е малку влажно додека работам со алаткава Пред 3-4 ри дена почнав соова, засега лицето ми е чисто и многу освежено
Здраво женски, дали може некој да сподели искуство со овие производи? Дали одговараат за проблематична кожа која е масна кај Т зоната и склона на акни? И која цена се движат отприлика? Ви благодатам однапред