Сабајле го мијам лицето со вода само а навечер доколку сум имала шминка со сапун Бекутан и мицерална вода а доколку не сум била никаде сум седела само дома го мијам пак само со вода . Користам крема од невен и други билки природна 100% и го мачкам лицето со неа секој втор ден .
Ne znam, mene bas mi gi susi i na lice i na grb. Nekoe vrmee mackam navecer i sum raat... posle pak jovo na novo...
А огромна,црвена,болна внатрешна акна како ќе ја исуши? Таа пудрата е за сипаници,и у неа талк има и бетер затнува пори. Мене повеќе ми искачаа од белата пудра. Не купувајте не помага на тешки акни
Месец дена користам навечер само миење со asso derm сапун и потоа лосион хлоракол, а наутро миење само со вода и лосионот, бришење со крпа со тапкање но секој ден обавезно нова крпа, апсолутно ништо друго и лицето за разлика што ми беше пред тоа нема споредба, прв пат за време на менструација да ми излезат само 2,3 и тоа ситни мозолчиња, за сега сум презадоволна иако знаев и читав за сапун дека не се користи се одлучив на тој чекор и има каде каде подобро влијание на мојата кожа за разлика од се друго што сум пробала до сега, конечно да ми се среди лицето особено после користењето на ниацинамидот кој кај мене предизвикуваше големи болни акни. А и секако да напоменам сапунчето да почна да ми ја суши кожата само на т зоната и таму бидејќи немам мозолчиња си ставам арганово масло па така немам гајле.
Дали некоја користела себактазе без да и бидат препишани од лекар? Пијам диане-35 дали би пречело доколку почнам и со себактазе?
Пиев два месеци мислам и немав баш никакви подобрувања. За цената очекував повеќе, фрлени пари. Инаку не ти треба никаква препорака од доктор.
Јас пиев. Не се лоши ама не се нешто уау и откако прекинав пак истото. Инаку, со серумиве од Ревокс лицево ми е стакло направено. Не можам да си се изнагледам. Ги користам 3 месеци.