Пробај ја оваа одлична е и моментално е на попуст https://www.bellina.mk/p/363/no-per...a-litse-za-senzitivna-kozha-50-ml?category=41
Здраво, ме онтересира од тие сто имаат користено акне фуг и ретиноид во комбинација како оди етапата на чистење на лицето? Синот веќе 4 месеци користи ,првите два месеци беше доста лошо, третиот така така ,четвртиов најдобро ама далеку од супер.Сега е во фаза кога излегуваат ама поретко но пак се воспалени .По овој редослед до каде сме од целосното излекување ако воопшто има спас од ова зло?
Јас моментално ги користам еве веќе месец и лицето ми е ужас, 100% повеќе од колку што имав.. На места каде што немав ми се направија.. Кој му ја даде терапијата?
Bluecup krem mi go iscisti liceto ama pak mi se pojavija posle odreden period pa bev na dermatolog kaj Samonikova od eden tretman gi snema fala bogu veke nemam problem
Зависи со колку комплицирана состојба почнал. Кај мене исто 4от месец веќе се гледаше драстична промена, со влошувања периодично, но се подобро и подобро.
Па не верувам дека може целосно да не излегуваат. Барем кај мене, еве веќе 8+ месеци користам, пред циклус пак знае по некоја да ми излезе, или ако долго носам маска. Сепак од 4от месец, се подобро и подобро беше. За флеките треба повеќе време, кога акните ќе излегуваат се поретко, ќе почнат старите флеки да белеат. Не знам спф дали користи, да го заштити лицето од сонцето и дополнително воспалување од зраците.
Јас моментално го користам овој лосион за акни. Го користам 4-5 дена, и забележувам промени во лицето, акните се намалуваат. Кој производ би ми го препорачале за флеки на лицето и пеѓи. Имам белези од акни, мислев дека ќе помогне Леа лосионот ама за флеките сеуште не гледам некои промени. А имам и премногу пеѓи во делот кај носот и очите
За флеки од акни не би знаела што да ти препорачам , можеби единствено би помогнале ласерски третмани како најсигурна варијанта. За да не се создаваат пеги, секојдневно да си користиш крема со 30 или 50 спф фактор.
За флеки од акни витамин Ц (препорака од мене Витамин Ц на Novexpert) серум. Потоа крема со спф пожелно е поради пеѓите.
Класичен и фала богу не ми се повтори тоа фоликулитис, ми кажа дека мора да ми го исчистат лицето прво па после ми пиша која крема дневна и ноќна да купам и лосион клиндацин мачкав. Тоа треба прво да те види и да ти каже што е решение за тебе кај секој различно се манифестира
Nikad ne mi bilo poloso liceto od sea Pogotovo celoto mi e uzas nesto krema ,tonik sto ke mi iscisti Vakva ne sum bila u pubertet Mozno li e od stresovi i nervozi ??