Може да ми препорачате крема за избелување на флеки? Инаку сува кожа имам,баш ми се познаават така темни на некои делови на лицето.
Како го поднесе рокаутанот? Читам доста за него има и многу кој имале негативни искуства Дали кожата ти се влоши после неколку месеци? Од нареден месец и јас ке сум на оваа терапија но сум многу скептична Веке долги години се борам со акни,користев разни производи некој периоди лицево ми станува толку убаво исчистено само по некоја флека потоа наеднаш бум страшно за гледање Оваа опција ми беше последна сакав се да пробам па ако не бидува да одам со рокаутан,па ете морав веке Секој совет би ми бил добредојден
Пробај со Ц витамин Серум и тоникот на Белиенда со гликолна киселина и Ц витамин(од стокомак) . Тоникот ептен ми го освежи и осветли лицето. Црвенилата и флеките ми ги нема. Смирено ми е скроз.
Витамин Ц наутро со тоа што ќе ставаш крема со Спф а навечер тоник и крема. Не го трупај многу лицето со продукти така нема ефект,давај му доволно хидратација.
Јас во Македонија ги немам видено, освен ете во Космо тинекс да провериш. Најблизу во Грција може да ги најдеш скоро во секоја аптека/парфимерија ги има сите производи
Дали може предлог за некој произвдо што помага со акните? Имам акни (не толку лоши ама некогаш знат да болат) и флеки од истите. И дали знаете нешто што помага за црнки (знам дека не помагат произвдоите за црнки толку но сепак)?
Јас исто имав болни акни и од овај производ сум презадоволна го користам навечер најпрво секоја втора вечер а сега секоја вечер. Мене ми е при крај а од април месец го користам .Сега се мислам за истиов производ од revox или од the ordinary да го земам па ако некој ги има користено нека сподели .
Zenski bev na dermatolog mi ja dade Gel.Sona i plus ovie : Gel Acnefug Gel Clidamycin Crem Bioderma Hydra Crem Bioderma Akn Spf 30 Kazete mi koe od ovie go imate upotrebuvano sto stvarno pomaga da ne kupuvam za dzabe nesto :/
Sona помага многу, ама не знам колку е паметно да користиш и Клиндамицин. Суши сонава многу. Кажи ми ако успееш да ја најдеш во гел форма.
Истите работи ги користев само биодерма беше сензитив не хидра Ги користев околу 6месеци и имав многуу многу минимално подобрување,и се откажав потоа Може тебе ке ти помогнат незнам ништо не губиш
Mene mi gi dade za potkozni akni kako cvorcinja sto se so gnoj sto iskacaat od mrsno blago i plus policisticki jajnici imam ... imam zimano mnogu raboti aama posto ne mi pomognaa resiv da odam na dermatolog zatoa prasuvam da ne kupam za dzabe pak a da ne pomagaat :/ Ke ti kazam ako ja najdam