Фала ви на сите, ќе пробам некоја од овие. @koritsaki кожата не ми е многу осетлива и ми беше прилично чиста и мазна, а потоа почнаа да ми излегуваат овие ситни брунчиња. Пробував некои креми, серуми и маски да ја хидрирам и малку ќе помогнат и после се враќа на старо.
Искуства со Фармаси производите за акни со салицилна? Ги добив на подарок, никогаш немам пробано ништо од оваа козметика. Го сликнав и составот ако може некој што разбира да погледне. @Biodevojka еве ќе ја замолам Инаку имам комбинирана кон масна кожа со акни.
Девојки лицето ми е катастофа, 29 години имам, а акни и црнки како во пубертет. Што можам да користам, некој производ што го има во ДМ по можност?
Знаеш на мрсната т-зона акните знаат да бидат хормонски, но ако не, можеш да пробаш со салицилна киселина навечер и хујалуронска исто + крема за лице, а наутро да користиш витамин Ц и крема со спф. Од мицерални води ти ја препорачувам оваа: Пред серумите наутро и навечер да земеш гел за миење лице, овој дерматолошкиот на Ла рош Но, пред сѐ испитај дали ти се хормонски акните бидејќи ако се тие ќе ти дадат соодветна терапија.
Zdravo. Iskustvo so Irena Dimitrovska za problematicno lice? Dali primenuva i tretmani ili samo so kremi? Blagodaram
Дрга јас најнапред сум против киселини, а ова е премногу агресивно немој во никој случај да го користиш. Ако сакаш јас ќе ти препорачам нешто што навистина ќе ти помогне. Дј ми буџет и ќе ти препорачам јас нешто