Браво што се понуди искрено. Штета кај нас што ја немаме таа состојка до толку јака сепак да можеме кога е потешко за акни или интензивно чистење или некој што стига до 3% ретинол не може да иде погоре. Но тоа звучи стварно топ
Дали некој ја има користено дали вреди да се купи? https://logona.mk/product/logona-krema-protiv-kuperoza/
Јас ја имам користено, но како што се сеќавам не приметив некоја голема разлика во однос на црвенилото. Други креми, што да речам не се конкретно за таа намена, ми делуваат посмирувачки на кожата.
Леле јас го имам пред 2 години ми го уништи лицево. Немав акни немав ништо и сеуште учев за себе и состојки и од што сакав се да пробам ми го пресуши лицево. Не ми се допадна ич неколку пати исчистив и кога сватив го искористив за тело …
Го користев овој продукт пред неколку години и можам да кажам дека ми беше добар како измивачки гел за комбинирана кожа но мислам дека сите продукти на брендов се со исушувачки ефект. Реално за ди се измазни лицето тешко само со гелов за миење. Барај серум или крема со витамин Ц, нијацинамид или ретинол.
Фала ви и на двете Сакав да почекам неколку недели за сама да се уверам во резултатот, ама нема некоја промена освен што лицето е малку помеко. Ќе пробам некоја од кремите што ги наброја Сноубел, па да видам дали нешто ќе се смени.
@MarigoldA СКРОЗ истиот проблем го имам јас, а од Coslovemetics гел за миење лице на Mary&May ти препорачувам бидејки скроз истиот ефект како овој од COSRX ги нуди. ПС: Не препорачувам 1 или 2 минути миење на лице ако имате масна но дехидрирана кожа, ни со било каков гел. Доволно 30-40 секунди максимално.
Дали во Мк е достапна Скинорен кремата? Гледам во Грција ја земаат, ќе ве замолам да ми дадете инфо каде би можела таму да ја најдам
Даа, прашав во сите можни аптеки.. Совет кај да го најдам во Грција? Го има во сите аптеки? @koritsaki help Одам на тасос за 2 недели таман
Јас денес земав од Зегин, на партизанска наспротив Правда кафичот до Дебар Маало, сигурно ја има и на други локации. Јас тргнав во Акнегуг, девојката што е вработена таму ми кажа дека имаат сона дуо ако сакам да пробам.
Бев денес во Зефин во да купам Сона дуо и ми кажаа дека во наредниве два дена треба да биде доставена во сите нивни аптеки.
Zdravo, sakam da vovedam rutina na moeto lice i pobarav i dobiv rutini i od magnolija i od coslove. Momentalno se razmisluvam dali da gi kupam nivnite rutini so poveke proizvodi ili da kupam gel i krema od la roche posay effaclar duo cream bidejki liceto mi ima blago crvenilo i na bradata sum sklona kon akni (hormonite mi se vo red). Onie sto se poiskusni bi ve zamolila za sovet i prasanje imam za kremata dali moze sekojdnevno da se koristi i nautro i navecer ?