Пиев примолут нор за да го поместам циклусот на одмор и сега лицето ми се исфрли со поткожни болни акни. Хелп!
И ја имам такви на устата.. Со години. Ако знаете чаре кажете. Некад можам да ги стиснам, некад не. А ме боли кога ги стискам
Премногу скапо, а мало. За мене ништо посебно. Има поевтини гелчиња за сушење мозолчиња што ја бркаат истата работа.
Здраво, дали навистина помагаат серумите од Aurora Skincare, доколку некој ги пробал? Конкретно за ultra brightening и clear skin сетот прашувам, бидејќи цела недела ги користам но не гледам некој резултат… Дали е до мене или на други им се случило истото?
Доаѓам со апдејтс, се надевам ќе ти помогне ова и тебе и на други кои го имаат овој проблем. По препорака ја земав оваа крема и доста ми се смири лицето. Ја користам после Ла рош Ефаклар синиот гел за миење, но масирам убаво 2-3 минути, не исплакнувам одма. Ја купив од Ани фарм, поголемата туба будејќи е доста поисплатлива, а ја користам и на рацете пред спиење. Ја има и во другите аптеки.
После некој претрпен стрес, лицево ми се исфрла со ситни мозолчиња, посебно делот кај брадата, некои и ме болат, и страшно ме нервираат. Користам пена за миење и крем, соодветни за кожата, ама што да ставам за мозолчињава сеа, препорака?
На челото и околу брадата ми излегоа ептен ситни акни незнам како да ги објаснам слични како алергија да се. Никогаш не сум ги имала, што да мачкам ? Еве слика но пак не може да се долови како во живо што се.
Одамна го користам, предобро е и многу ми помогна, цело лице ми го исчисти и со редовно користење не се ни појавуваат нови мозолчиња.
Значи помош. Знам дека ми е шо ставам коректор некад на устата ( поубаво личи после коа ќе стаам моливче и кармин). Ама ми искачаат вакви крокодили. И претходно иам пишувано, и некад се бели, сеа ги имам копано. Плус треба да добијам. И ме болат, и устата ме боли не можам ни да ги копам. Ете горе едно ми препорачаа. Нешо друго? Некад неам ни шо да стиснам, треба да чекам со недели и месеци
Од коректорот над уста ли е??? Јас пред некој ден гледав видео за правилно шминкање и таа коректор над уста ставаше и јас ставам еве неколку дена и исто ми е над устата и плус усната горна ме боли и испукана ми е. Истиот коректор ставав што ставам под очи над уста ставав.
Па јас неделава претходна, цело време ставав коректор, ама ги имам и коа не ставам. Ми влага у порите и после сум лом.. Ама и кога не ставам имам, сеа ептен имам и ме болат.. Ептен ужас. Некад се бели ама ништо не искача, коа се стискам после стануваат црвени и болат
Најверојатно овој дел е чувствителен и затоа се прават гледам остатокот од лицето е кристално. И мене некогаш ми се прават од некое моливче исти вакви. Не знам колку би ти се исплатило но овај производ е спас. Мене и на веѓи после депилација ми излегуваат или во пмс и овој производ веќе 2 год ми е спасот.
@lovemme Каде ја наоѓаш азелаичнава на Тру Алхеми? веќе половина година не ја наоѓам во ДМ... и мене многу ми помагаше во ПМС кога ми искача по некоја акничка..
Јас живеам во Охрид . Ја земав пред 2 месеци и да немаше нови залихи баш тоа го заприметив. Се надевам дека ќе ја носат , предобар производ е.