Ме интересира, може ли да ми кажете каде во Скопје,Битола,Прилеп ( таму можам да појдам) има добар козметички салон или некоја ординација за дермоабразија,а воедно и да не биде многу скапо, ве молам некој ако има искуство претходно или има слушнато нека ми пиши.
Купив пудра за чистенје на брунчинја..Навистина помага.3 ден како ја користам и има резултати...Исто користам и сапун за лице од бадем и млеко.Наутро станувам се мијам со сапунот(но тој треба да го чувате само за лице на чисто место) и ставам од пудрата на брунчинјата некогаш и на цело лице.Навечер пред да легнам пак се мијам со сапун и ставам од пудрата и така со неа спијам се до наредното утро,и кога се разбудувам гледам повекето се суви и лесно се отстрануваат.Пробајте века,(секако не очекувајте гооолеми резултати следното утро но сепак помага...Подоцна ке ви напишам името на пудрата.Се надевам ке помогне!....
НЕ треба ништо да користиш залудно ти е срце..најарно ке ти биди со бекутан крем за бебиња најпоке помага и јас бев таква имав многу мозолчиња и кога почнав да го користам бекутам крем се ми помина и сега месечно кога ке ми дојди биолошка ке ми излези по едно брунче и по неколку дена ке ми агини.. !!! најарно и најприродно некој користат се и сештоо и пак нема ефект..
А дали е добар зашто имам мрсно лице?....Сакам да си купам да го користам ама некои ми велат дека имам мрсна кожа со брунчиња да не го користам пошто бил мрсен...Дај кажете точно е или не...Фалааа...
Да не знаете каде можам да најдам Лептен? Побарав во Зегин и во една приватна аптека али немаше и рекоа дека не ни носеле некогаш.
^ од Скопје е ама од некое поодалечено село ке треба да се договориш кај да се најдете за да ја земеш кремата а 2100ден е. Инаку Maeeeee прв пат слушам за пудрава, ( или не е пудра? ) од кај ја купуваш, цена и ако можеш слика да ставиш добро би било. И сакав да те прашам кој сапун е тој што го користиш?
Импала се вика пудрата...Моја грешкаа...Извинете.... Моја грешка... Пудрата се вика ИМПАЛА и е 170 ден...Побарај ја има скоро во сите маркети... Ако не ја најдеш ке побарам и ке ти кажам....Инаку е иста како обична пудра само ги чисти брунчињата... Само кажи им дека бараш ИМПАЛА пудра за брунчиња...Се надевам помогнав... Слика- http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/108959 ... DATION.jpg
Порано се порачуваше нели преку Топ Шоп, кремата е бугарска така да ако имаш некој кој оди во Бугарија сигурна сум дека таму сеуште ја има.
Може ли некој да ми даде информации за кремата ЗДРАВЕ каде можам да ја купам колку пари е и дали помага?...Фалаа...
Импалата во никој случај не ги чисти акните. Дај, мислам, како може обична пудра која содржи кујзнае колку колаген да ги чисти акните !? Ми нема логика ова, стварно. Акните ти се засушуваат, затоа што пудрата е за масна кожа и е прегуста, па на еден начин го засушува лицето. Тврдам дека пудрава нема никакви својства за отстранување на акните.
Ја има во сите поголеми маркети и колонијални продавници, исто и по пазари. Ама не би ти ја препорачала бидејќи има многу штетни состојки во составот. Ако не ти е ситуацијата премногу сериозна, пробај го ова: Миј го лицето со чај од камилица, бидејќи камилицата е благо дезинфекционо средство и има делумно смирувачки ефекти. Откако ќе се измиеш, земи хлорамфеникол (80 ден во Зегин) и стави со памукче на бубулиците, ама само навечер, бидејќи хлорамфениколот може да биде канцероген под дејство на сончеви зраци. За денски, само чајот и обична, хидратантна крема (Rosal-family, Dove, Nivea) Исто и ставај на лицео 2-3 пати во неделата лимон. Мене барем ова ми помогна.
Девојки да ве прашам ,денеска бев во аптека и видов една привлечна крема за акни acne attack незнам како се постира слика од dr Wolff's e ме интересира дали некој ја има користено и дали е ефикасна пошто е скапа 1300 ден е па ако не ја бива да не биде џабе фрлени пари
Абе џабе се објаснуваш......................... го пропушташ најбитнио момент импала 170 денари здраве крема 100 денари............... ете това ти је целата работа не се изненадувај ако еден ден прочиташ и КЕРОЗИН само 43.65 денари за литро не се заморувај да објаснуваш уште и будала ке те направат Не да је штетен.............поштетен здравје и не је канцероген само на сонце, и во најтемната дупка си је канцероген ИЗБЕГНУВАЈТЕГО ПО СЕКОЈА ЦЕНА ЦЕЛ СВЕТ Е ЗАБРАНЕН УШТЕ САМО ВО ТРУЛИ ДРЖАВИ СЕ ПРОДАВА
Еве ќе споделам јас што правам. Лицето преку ден го мијам повеќе од 5,6 пати... Од аптека купив NIVEA VISAGE(day care) 300 и нешто ден, и секое сабајле и навечер се мачкам со кремава... Од задоволна по задоволна сум. Ниту бубулички ми излегуваат, ниту ми е повеќе мрсна кожата каква што ми беше. Супер ми е сега, ептен сум задоволна.Сепак се' зависи од типот на кожата на поединецот.. Мојата е мрсна и морам да го мијам лицето исклучиво со ладна вода... Избегнувам да ставам пудри и други ствари на лицево....
А кога се будиш утрото чувството е како да си спиела на нива или Дај кога веќе кажувате со каква пудра спиете и го триете лицето од постелнина кажете и каков прашок користите