Здраво женски, имам рецепта за роакутан но не можам да го најдам по аптеките во Битола. Дали може некоја земала роакутан скоро од било која аптека во МК или ако го веќе го нема кај нас дали би можела да го земам од Србија или Грција со македонска рецепта?
Никогаш до сега професионално не сум била на чистење лице. Имам чиста кожа без никакви проблеми единствено околу носот ми се суши во есенско-зимските месеци. Дали се препорачува да се оди на некој третман за хидратација? ми е страв да не ми се влоши од третманот недај боже?
Ќе ти се влоши само ако одиш кај лоши козметичари, мене не ми се случило од нешто полошо да ми стане. За ходратација применувај соодветни креми и сабајле и навечер
Три ноќи по ред од рапавата страна ексфолирав и последователно од другата страна на тупферот тонирав, од едната страна е мазно од другата рапаво и после 10минути ставав крема Др Хаушка Мелиса. После тие три ноќи, ги користев секоја втора или трета вечер и толку
Истиот е тој во Елокси и Coslovemetics? Различни им се амбалажите со овој на сликава. Истрчав и јас да го најдам, ама скептик сум.
Жени здраво. Дали некоја од вас се соочила со акни бо бременост? Второ дете ми е, со акниве а и доста младолика сум, изгледам буквално како малечката невеста, 16годишна. И претходно се имав борено со акни, после првата бременост лицето ми се направи стакло, останаа некоилузнички ама е океј. Сега н ништо не личам не можам да се гледам во огледало веќе…