Џабе сум правела СЕ до сега, кога ова од 36 епрувети направи да изгледам како бебе, 10 год помладо буквално. Може, пиши ми во дм.
Каков им е вкусот, може да ми кажеш? Подносливи или одвратни? Колаген во прав ми е одвратен на мирис и вкус, и се мислам за ампули. Да не фрлам пари за џабе. Ми треба колаген, ама џабе ако повраќам после пиењето.
Благ е има вкус на ананас со портокал. Не е воопшто гаден течен е, густа течност. @arwen93 Не сум информирана за доилки.
Да јас имам пиено спиринолактон подолго време и акните не ми се вратија. да напоменам имав дабоки многу болни цистични акни. на почетокот пиев мионицинин и спиринолакнон во комбинација потоа продолжив само спиринолактон. Го пиев околу 2 години и акните не ми се вратија. Додека го пиев посетував дерматолог за да ги средам они кој се веќе излезени и потоа правев и третмани за флеки. Монментално одам на дерматолог на 3-4 месеци за редовно одржување но лицето ми е многу чисто секако си користам и соодветна козметика. Исто за спиринолактонот му треба околу 2-3 месеци да почне да делува. Не очекувај вау резултатити. Ок е меѓутоа мора да се направат неколку за да имаш поубав резултат. главно третира флеки и неправилности.
Здраво, имам 28 години, до сега немам користено никакви креми за чистење лице. Имав чисто лице, сега после 1 година откако се породив, наеднаш имам црни кругови под очите и суви делови, брчки околу очите, изгледам премногу остарено и не одржувано, претходно бев со бејби фејс. Ако може да ми посочите кои креми да почнам да ги користам, или козметичко студио за третмани. Ми треба нешто да ја вратам свежината на лицето.
Каков тип на кожа имаш? Најважна е хидратација, ако не доиш можеш да воведеш ретинол, и секако најважна ти е крема со спф 30 или 50
Дермапен со хијалурон или со пептиди. Со еден третман ќе имаш поголеми резултати отколку со месеци да користиш креми.