Мислам нема да ти одговара гел, повеќе е за нормална/комбинирана. Еве оваа што ја имам моментално баш е богата хранлива. https://bellina.mk/prodavnica/nega-...idratantna-krema-za-lice-od-magareshko-mleko/
Me interesira koi simptomi gi imase vasata kerka za da lecite akni a ispadnalo rozacea. Prasuvam bidejki i mojata kerka (16) ima akni koi se prosledeni so crvenilo okolu niv,se zamisliv da ne e rozacea i kaj nea bidejku imame probano dosta preparati a ne gledam podobruvanje
Д-р Нора Положани од клиника, предобро искуство со акни и нивен третман. Прави и козметички процедури, и експерт за автоимуни и воспалителни кожни болести. Работи и приватно, не е скапа (https://www.facebook.com/share/p/1Dgo2uz8a4/) Топло ја препорачувам.
Јас исто го имав проблемот,поготово на брадата и дел од вратот. Ласерско одстранување правев и се спасив.Топло препорачувам
Зарем ова не е како оние за бричење? Јас не би, немој да си направиш поголем проблем. Јас на брадата што имам по 2,3 влакна чат пат што излезат со чупалица ги вадам и ретко вака излегуваат. Ако не се многу подобро со чупалица.
нема да пораснат! само немој ниакако да го користиш на сува кожа ќе се испосечеш и ќе ја иритираш кожата, мораш со масло, јас ставам маслен чистач добро масирам па потоа поминувам, мораш многу внимателно бидејќи сече.
Јас користам за надусници вакво, пред тоа мачкам алое гел, почнуваат да ми растат по 3 недели. Со ленти и восок премногу ми се иритира кожата, со ова не.
Девојки предложете студио во Скопје за микродермоабразија? Или некаде каде што прават добри третмани за осетлива кожа?
Женски да ве прашам, на дечко ми му излегуваат како црвени брумчиња на лицето. Откако прави ноќна рутина почнаа да му се чистат акните, меѓутоа брумчињава така излегуваат на цело лице. Ептен ме нервира кога го гледам дека се нервира и он. Дали да оди на дерматолог или да си продолжи со корејскава и да вметне и утринска рутина? Ми треба некоја членка со искуство, мое досегашно искуство со дерматолози е дека џабе фрлени пари ама може нешто се сменило.
Брумчиња се мн широк поим. Штом му се исчистиле акните значи тоа што го прави е во ред и му прија. Но ако тие н му се тргаат можеби проблемот не е козметички и можеби е некоја кожна “болест” па не е лошо доктор да го види
@FlirtBerry не можам да ти пишам, а немам појма кај да те прашам па еве тука. Знам дека пред некое време го имаше купено rice milk тонерот на Beauty of Joseon, се надевам не те помешав со некој. Дали може да споделиш како си задоволна? Во моментов го користам млечниот тонер на The Ordinary, прекрасен е, лицето ми го прави пре сјајно и мазно, меѓутоа ми е при крај и додека не направам следна нарачка сакам да пробам некој друг млечен тонер. Го меркав одамна овој на Beauty of Joseon, ама не знам дали вреди.
Здраво, да јас го користам тонерот и задоволна сум сега за сега од него. Исто мазно и сјајно ми го прави и мене, при крај ми е планирам пак да го земам. Јас го користам сабајле и вечер. Вреди искрено, прв пат користам тонер и ептен ми го прави меко лицето. Земи го, нема да згрешиш.