Мене не ми помогнаа. Имав испиено и од други брендови, џабе. Единствено што ми помогна се пробиотиците, ама пијам појаки и не пропуштам ниту ден. Земам на Биокулт, портокалово пакување. Ги прочитав на некој странски сајт каде имаше објаснување зошто баш овие се поврзани со таа проблематика.
Здраво девојки. Дали знаете во Скопје или другите градови каде може да се најдат ракавици за чистење лице? Нешто како овие на сликава. Фала
Веќе 3 ти ден меѓу двете веги ми се појави,, рог" поткожна акна која уште не е излезена и ме боли на допир. Се сомневам дека ми е од серумот од Лореал, некако ми е сомнителен овој серум. Со што да намачкам да ми излезе акната, знам со црна маст ама многу близу до очите ми е плус и многу лошо мириса, ептен на незгодно место е.
Мене за такви акни ми помагало двојно чистење, потоа some by mi matcha clay mask за да ги отвори порите повеќе и на крај лепенка за акна mizon good bye blemish clear patch
Кој бренд е подобар ….. Eucerin или Dr Ordinary? Ми треба нешто за флеки од сонце (пигментација) по можност да делува и на флеки од акни.