Дали некоја од вас има искуство со овој серум? Имам воспалени акни и флеки од акни, размислувам да го пробам, па сакам да слушнам мислење
За твојот проблем земи си Сона од аптека и Азелаична на Ануа. Само немој во иста рутина да ги употребуваш.
Скинорен нема од 2019та во Македонија. Јас барам со години, од дерматолог ми е препишана. Замена исто нема. Од лани ни во Грција ја нема, но они имаат една нивна Норескин. Мене лично ми одговара грчката, и дерматологот таа ја користи. Ако одиш ти или некој близок за Грција нека ти земат, не е скапа 7е чинам беше.
Здраво дали може некој да ми препорача некој добар серум за лице или некој тонер од дм? И да не е прескап, секако
Некој да препорача нешто за пеги и флеки по лице ? Од дете имам пеги на носот и под очите но сега после вторава бременост многу станаа изразени и како да се појавија нови низ целото лице а сега од сонцето уште толку се познаваат.
Крем со спф 50+ и серум со витамин Ц преку цела година. Со тоа што во лето, серумот ќе го ставаш навечер, а во останатиот период од годината наутро, пред нанесување на крем
Kerkata 13 godini ima izrazeno zatvoreni komedoni na celo I na obrazi, ima 13 godini. Poveke okolu ciklus I se pojavuvaat. Preporaka za tretman ? Planiram da ja vidi I dermatolog.
Девојки имам чуствителна кожа на лице склона на иритации , кога и да користам сериум и крем повеќе ме пецка и вцрвенува отколку што ми помага
Пробај со La roche cicaplast, мене таа ми е спасот. Навечер посебно ставам баш дебел слој и ми се регенерира.