1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до чисто лице?

Дискусија во 'Лице' започната од LovelyGirl, 21 февруари 2010.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    20.088
    Допаѓања:
    83.968
    Функционира ли овој уред? Добро ли го чисти лицето? Ми личи на подобра опција за вадење црнки од тоа металното стапче. Личи дека значително помалку ја иритира кожата. Баш на Тему ги гледав, ама некако скептична сум.

2. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    3.041
    Допаѓања:
    18.650
    Мене супер ми го чисти и носот и брадата, 1-2 пати месечно го користам. Јас со стапчето метално се случуваше да си ја содерам кожата на нос, со ова до сега не ми се случило никогаш. Oва го имам нарачано само сега гледам ценава 900+ден е, а јас сум го порачала за 400 ден. Само cleansing го користам сега, другите 2 опции кога ми стигна месец- два ме држеше еуфоријата да се тинтрам после :shake:.
    И батерија држи долго, да заборавиш кога си го полнела.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    20.088
    Допаѓања:
    83.968
    Фала ти ептен. Изгледа скоро па исто како тоа што го имаат Coslovemetics. Ако не е и истото.
    Мене понекогаш многу ме боли кога вадам црнки со металното стапче, особено кога сум околу менструација, а тогаш и најмногу ми се прават. Ќе му дадам шанса можеби, па ќе видиме како ќе се покаже.

4. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    919
    Допаѓања:
    6.109
    Јас бев пред една година, ми зема 2000 само за консултација и ми препорача некои производи: Uriage hyseac oil, азелаична киселина 20%, биодерма акн мат спф, Јас ги користам овие прозиводи, плус Еуцерин трипл ефект гел за миење и Пурито bamboo крема и ми ја смирија кожната бариера, црвенилото доста ми се повлече.Се на се, ми помогнаа производите, ама мислам дека не вреди 2000 само за препорака за производи.