Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до чисто лице?

Дискусија во 'Лице' започната од LovelyGirl, 21 февруари 2010.

1. indian

indian Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    5

Јас го правев тоа и многу ми се влоши состојбата!!!

2. Natshka

Natshka Активен член

Се зачлени на:
    14 април 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    :worried: го немам јас пробано..имам слушнато само од други дека за две недели имало ефекти

3. Snezance123

Snezance123 Активен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Леле златен господ златен велигден

Роси дај те молам пиши ми бројче или каде да го најдам човеков исто мие и мене лицево :(
    Ве замолувм сите што имате да ми пишете во порака за број од човеков или каде да го најдам однапред ви благодарам на сите.
    Ајде златен велигден ваљда и за мене спас ке се најде

4. love.summer

love.summer Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    24
    За колку време отприлика се сушат мозолчињата со кремата Здраве.

5. makedonista

makedonista Активен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    0
    многу брзо ги суши јас почнав да ја користам пред 5 дена и можам само погални зборови да кажам..да ја купиш нема да зажалиш..за 2 дена ги немааа

6. scream1

scream1 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    5

јас имам чисто лице но некогаш ми се прават ранички на грбот од чешкање. Ве молам во ЛП да ми пратите инф за кремата.
    Однапред благодарна :*

7. pomagajte

pomagajte Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Zdravo zenski na site vie koi ste pravoslavni hristijani vi posakuvam srekni veligdenski praznici i normalno dobro zdravje pred se. Znam deka ova e zenski forum no bi ve zamolila za sovet . Mojot brat poslednive 3 do 4 godini ima problemi so liceto, mu se pojavija podkozni akni koi osven na tretmani so iglicki nikako ne izleguvaat a liceto koe ima debela koza kako sto kazaa kozmeticarite izgleda dosta rapavo so brunki duri nekade dupki i zatemneti pigmenti.Posetivme dosta dermatolzi i kozmeticari ima koristeno dosta tretmani so ovosni kiselini no nisto ne pomaga. Pa bi ve zamolila da mi kazete za OVOJ TIP na akni sto mi preporacuvate, dali kremot Zdrave ili nevenot ke pomognat jas znam deka nevenot ke ja smiri kozata no onie akni podkozni sto ne izleguvaat so sto da gi izlekuvame ???
    Vi blagodaram odnapred :$

[mod-kirilica:4lwke396][/mod-kirilica:4lwke396]

8. Youlen

Youlen Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    194
    Пред некое време една феминка имаше постирано за подкожни акни, црна маст, која е за влечење чирови но исто така помага и за внатрешни мозолчиња, може да се набави по аптеки, црна маст само ќе побараш и ќе ти дадат, пробајте мислам дека нема што да изгубите!

На pomagajte му/ѝ се допаѓа ова.
  9. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Kaде да ја најдам Здраве кремата.Од пазар не ми се купува.Во аптеки прашав ,во Зегин ја немаа.Имам ситни акнички,дали би ми помогнала? Претежно ми се на челото и на едниот образ,најверојатно иритација зошто по цел ден сум на мобилен :$ :lol: На другиот образ немам,само на десната страна.
    Користам хлорамфеникол крема и лосион навистина ми има помогнато,ама сакам малку д а одморам од него

10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.758
    Во Тинекс или Тедико би требало да ја има. Ја гледав во едното ама не знам точно кое.
    Би требало да ти помогне, ама менувај го телефонот некогаш и на лева :lol:

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Во Тинекс со сигурност има.

12. Mecheto1

Mecheto1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    52
    Jас барав во Tинекс и ја нема.
    Jа купив од пазар и се е супер,рокот е до 2014.
    Mислам дека по продавници нема да ја најдеш,барем ја не ја најдов.

13. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Јас ја видов во Тинексот во Ново Лисиче што е, знам со сигурност дека ја имаше зашто пред неколку месеци имаа и промоција, со некоја купена фарба даваа малечки здраве креми

туку, дајте ми некое инфо за кремава од Сашо, што состојки има, колку пари е, на која база е, билки ли се што ли се

14. Mecheto1

Mecheto1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    52
    Пред некое време се јавив кај тој Сашо и негде околу 2 000 ден. ми кажа за крема која е 20-30гр.
    Така да не знам дали се исплати да даеш толку пари за нешто што не знаеш дали со сигурност ке ти помогне.

15. PParaskeva

PParaskeva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    260
    Нема врска муабетов............. не је 20 /30 гр околу 100 мл је и долго траје.......... а дали ке ти помогне нема да знаеш додека не пробаш.
    И јас со резерва ја земав па стакло ми го направи лицето ни па лузна има останато или да се познава дека некојпат сум имала бубулици........еве нова ми нема излезено. И на сите што лично сум им ја препорачала и земале имам видено дека им помага......... само требе да се слуша што ке ти каже човекот и да се придржаваш до това

16. Mecheto1

Mecheto1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    52
    Океј,за кого како.Не значи дека ако на тебе ти помогнала таа крема дека ке ми помогне и мене.
    А мислам дека е безвезе да ги ставаш сите креми на лице,за да видиш која ке биде добра.и 2 000ден. воопшто не се малку.
    Ако таа крема помагала,верувај до сега сите ке бевме стакло во лицата.Што значи дека не е така.
    Сепак секој си има свое мислење.Јас го почитувам твоето,ама не го мислам истото.
    Со редовно миење на лицето и нормална крема за лице,ќе се реши проблемот :)

17. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Ја има со сигурност во Зегин што е кај железничка, јас од таму ја земав последно. Ама веќе лесно се наоѓа во сите поголеми маркети ја има скоро, па и во малечки продавнички. Порано беше потешко да се најде.

18. Mecheto1

Mecheto1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    52
    Добро,јас ја купив од пазар.Муабетот ми беше,место да се шета по сите продавници(затоа што кај мене еве ја нема нигде) да си купи од пазар. :)

19. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Комплетно се сложувам. Лицето го мијам секој ден со сапун, имам пешкир посебен за лице, ексфолиатор/маска-тоа на Гарниер-на 3 дена, еднаш на 2 недели со пареа, (само вода и сол), и тоа е тоа...
    Сепак ќе додадам само уште лосион против акни. Клучот е во превенцијата.

20. Mecheto1

Mecheto1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    52
    Да,лосионите за лице не се скапи и тоа може секој да си го дозволи.А сеа креми од 2 000 ден...некако не ми иде тоа.