Ако не си пробал/а како ке знајеш............. значи веруј значи не је така како ти шо викаш Што това значи не је за секого.............. и во право си не секој може да си ја дозволи Не је за голтари де
Како и да свртеш на некого му го полнеш џебо............ јас ти го почитувам мислењето ама и ти кажувам шо је и какоје...... што мене навистина ми помогнало А за земање и пробување и колку му се можностите това секој си знаје за себе....... това је това
За себе си зборувам. Џабе чисто лице кога остануваат дупчиња. И кремата која планирам да ја купам не е баш 2000 денари, 1880 е. Ја пофали една феминка, не значи дека ќе има ефект кај мене, јас само остатоците сега се обидувам да ги отстранам-колку можам. А за чистење, ќе повторам, долг процес е, мене фала Богу многу кратко ми траеше, само со применување на ваквите навики, за еден месец ми се исчисти лицето. Сега пак се чепкав и морам да чекам, ама тоа е.
Ја би ти препорачала да не фрлаш пари безвезе. Подобро пробај некоја природна маска или лек,нешто што нема да те чини многу пари. Јас повеќе верувам дека ќе ми помогне некоја маска што можам сама да ја направам и да не фрлам пари,отколку некои креми што можат и да ти ја влошат состојбата.
Конкретно за лузните од акни не верувам дека такви работи ќе помогнат. Колку што имам читано по форумов, со ласерски третман е најсигурно дека ќе исчезнат потполно... но тоа веќе во друга тема.
Секогаш коа ќе си го погледнам лицево во огледало,си мислам леле колку е страшно.Ама коа ќе видам дека има и полошо,задоволна сум што е само вака Така да ако не ти е тоа толку видливо и ако не ти претставува некој голем проблем,остави го.
Кога ќе земеш во предвид какви се средства користиш во текот на месецот и колку пари фрлаш на нови креми што само ги испробуваш, па макар се и по 100 денари ќе сфатиш дека кремава не е толку скапа. Значи ја неам пробано, нити знам некој што ја пробал, меѓутоа од чиста математика, да ја купиш кремава а притоа да не мораш да зимаш додатни лосиони, креми, пилинзи и чуда ти е еднакво скапо колку сите овие да ги купиш и да ги користиш секојдневно. Вистина е дека мора да се чисти нон стоп лицето за да не ти излегуваат чудесии и ствари, превенција, ама има луѓе со кожа која е склона кон создавање на акни, без разлика дали се мијат и по 100 пати дневно. Јас лично неам сериозни проблеми со кожата на лицето, ма дури може да се рече и дека неам проблеми, aма кога би имала, не би оставила на тоа дали се гледа или не, имам колку толку сопствен приход, веднаш би ја пробала кремава. Кога можам за се и сешто да давам пари, можам и за нешто што може да резултира позитивно за мене. За останатите кои немаат големи проблеми со лицето, миење насабајле и навечер, помалку пудра, квалитетни хидратантни креми, чистење на порите еднаш неделно и тоа ќе ги спаси од можни идни појави на маки
Оваа крема од Doctor's од кантарион навистина помага 100 денари е...Не да ме фатите за збот дека се наеднаш ама колку толку ги намалува акните и црвенилото...Имав неколку поголеми акни а другите ситни..За неколку дена ми ги исчисти големите ама мака мачам со другите..Кажувајте советт...Да пробам со Здраве?
Девојки абе да не имате слушнато за некоја жена од Велес што правела кремови на природна база? Ги добив подарок од братучедка, некоја нејзина колешка ги користела и стакло и станало лицето и таа право зела за мене и неа. Е сега, немам слушнато за жената, кремите ги имам дома, ама ми е страв да ги користам................ Знае некој нешто или има некој што може да се распраша за да ми каже ????? Однапред Ви благодарам
Еве слика за кремот од Doctor's ..Тоа што е кутивчето од десно го имам само кремот не е таков син...Има бела боја..Навистина помага ..Мене ми помогна се надевам и вас... Тук кажувајте нешто за поситниве меури..Мака мачамм..Помошшш!
Јас користам едн РОЗОВА ВОДА ја викаат изгледа како обична вода (ама не е) и е од база на роси секако.Е сега,незнам дали ја ма и во Македонија,јас од Бугарија ја купив,таму ја има скоро во секоја аптека,ана за кај нас ппоима неам...
УФФФ Браво за коментарот јас лично сум скептик и НЕ ВЕРУВАМ во вакви ми ти 'ЧУДАТА НА САШЕ' Си користам клиндамицинче, тука таму има некоја, особено пред циклус
Devojki kazete nekoj lusion za cistenje na liceto (inace mene mi e mrsna kozata) no da ne sodrzi alhohol ako znaete pisete ??? [mod-kirilica:3t8bx3eh][/mod-kirilica:3t8bx3eh]
Istiot problem i jas go imam. Dolgo vreme go koristem losionot HLORANFENIKOL na Galafarm i prezadovolna sum. Efikasen e , ne e loso da probas Pozdrav [mod-kirilica:6t64oxsp][/mod-kirilica:6t64oxsp]
Имам мрсна кожа со мозолчиња и го користев хлоранфениколот,ама воопшто не сум задоволна. После една недела користење кожата на едниот образ цела ми се направи со лишаи и дури почна како лимфа да течи. Повеќе никогаш не би го купила.
За мрсна кожа, без алкохол, би ти го препорачала лосионот на Афродита за мрсна кожа. Јас го користам и сум задоволна до сега. Инаку, Хлоранфениколот или Хлораколот, не треба да се користи редовно или на цело лице, добар е и ефикасен ама да го нанесеш со памукче директно на акната или на местото на кое има акни, но не и на цело лице и тоа редовно двапати на ден. Ставај го навечер, и само на местата со акни, или уште подобро на самите акни.
Нема шанса това да се случи................... ех овде кога трубеја дека това је отров и је штетен се правеја паметни............. и вода ако си пијела повише била штетна. па нормално дека хлоранфениколо је штетен................. ама памет за другпат се надевам дека брзо ке ти помине и нема да имаш поголеми поседици од тој отров