Завршен испит. И обавезно заверка кај нотар, зашто без печат не примаат кај Станко. Ете, мене втор пат ме враќаат. Девојче, ти тоа сериозно !?
ништо страшно прв пат малку напнато возбуда дали ќе боли или не но на крај сето тоа беше само една минимална болка со сладок крај
Сум слушнала како повеќе старееме така и хименот е по еластичен и потежок да се скине. Така да според ова што порано тоа подобро?
Mене првиот пат ми беше со дечко што не го сакав , ама онака сакав да пробам не кревав нешто многу фама околу тој момент , едноставно знаев дека некогаш ке се случи , многу ме болеше , мислам дека и до ден денес поголема болка немам осетено ама не можам да опишам колку , нити да споредам со некоја болка , сега си викам срека и шо не му беше толку голем ... толко од што ме болеше едвај се решив на 2 пат , мислам со истиот , он ептен имаше разбирање , и пополека све нежно а јас гад само му викав прекини толкуууу нејкам веке , ме боли тргај се од мене хаха ама не беше за инат стварно ме болеше ... и многу после тоа чувствував блага болка и што ми е многу чудно со еден партнер после негде година две откако бев сексуално активна првите неколку пати ме болеше , дека он беше така понадарен , а после се навикнав , не знам само дали е до мене , еве со многу што сум разговарала немале толку јака болка , а крф скоро и да немаше За оние кои се " спремаат " , се надевам не ве исплашив , опуштете се и уживајте D
Мене ми беше претерано страв ,целата се тресев ко дамлосана ,дечко ми се чудеше што ми се случува. И бидна што бидна ,многу ме болеше (од тоа и се плашев) ,многу искрварив ,не соживеав ни огразам ни задоволство . После тоа посака уште една партија. Јас сета преплашена ,како да му откажам ,ми беше страв да не изреагира некако непријатно и ајде ,стегнав заби ,би свадба - помина. Е затоа пак вториот пат си свршив ко човек ,ете кај лежела убавината бре ,меѓу нозете на мажот
Нема нешто посебно, за да не боли треба да биде девојката опуштена, а за да биде опуштена треба да има подолга предигра за таа да се опушти и да се запали, да сака самата да го направи тоа. За тоа дечкото треба да е трпелив и да и пружи задоволство... односно тоа што ја пали.
Како може да биде се додека не си го почуствуваш на своја кожа?Кај секој е различно,води моментот а не по упатство за употреба
Првиот пат не беше нешто нај немаше болка а крв една или две капки ( малку ) ама и тој не беше некој надарен со дечкото идев 1 год потоа раскинавме .Исто и вториот и третиот пат немаше крв и болка . Затоа со мм ( надарен дечко ) и прокрварев и ми ја преврте наопаку а и ме болеше имаше и наредните 4 пати крв Инаку индивидуално е за болка и крв
Мене искрено преубаво ми беше Во однос на болка е се ни сеќавам, мислам дека немаше некоја неиздржлива...јес да не беше баш најпријатно ама самиот момент на интимност мене ми беше прекрасен Врска нема, нека не ви праат филм. Увото (на пример) да не ви се задебелува со годините?! Ако веќе барам некоја логика во еластичноста, ондак одиме во обратен правец. Со стареењето на ткивото се губи еластицитетот.