Порано потенцијални партнери пуштаа пијачки во кафич, па ако го бендисаш арно.... сега скапи се пијачките по кафичи ако е неуспешна инвестиција, многу трошок е хаха
Значи 83 та генерација сум, се излегуваше на времето по дискотеки, кафичи, кафани и јас неам запознаено некој така (пример во дискотека) да биде сериозен во намерите, све било за провод(како сега што велите дека се апликацииве).Исто ме запознавале и преку познаници, пријатели и слично и многу глупо ми било, пошто ако не кликнете после е глупо и за тој што ве запознавал. Сум одела и на различни курсеви, работилници, теретана, аеробик ... и не сум запознала и така никој (да ми стане нели потенцијален дечко). Работам работа поврзана со луѓе нон стоп,клиенти, муштерии и така пак никој не ми се ни пуштил(јас сум пробала прва, ама па така се исплашиле и сум ги изгубила како клиенти). Врти-сучи, работава никако не иде.И на крај остануваат апликациите за дејтање, пошто друго чаре немет. Поздрав
Сепак останува у живо преку пријатели, најбитно нешто е социјален круг... И излгеда кога човек не бара најмногу наоѓа. Лично искуство, штом ми се смачи и престанав, излегоа од сите страни... За плаќање секогаш сум имал и нкогаш не платило девојче со мене, ама да пуштам пијачка спонтано ми е смрт, нема шанси @SigmaMan е со највалидно мислење
Пази цени , знае да одбере добар патлиџан/ краставица/ кромидче бонус ако знае и место кај шо продаваат топ домашно сиренце..
А зошто ги исмевате мажите на пазар?Срамота. Не сте копале нива или да берете на сонцено.Затоа се исмевате на туѓа сметка.
Pa posle doma da znaj da napraj salata i da reci zheno sleguvam vo vizba zemam od najstarata rakija so ja cuvam za posebni prigodi.. epa dojde momentot l, sednuvaj na masa da pijame !