За машко шо е преципиран за градска фаца со многу познанства , добри слики и добра кола , се тоа скоцкано на Инстаграм , многу лесно , за просечен лик без тие ствари , единствено преку работа , и тоа ако му се погодат девојки према неговата генерација па да сврзе нешто муабет , или теретана , нешто организација некоја , све у свему ако ти даде она шанса за дискусија и да има желба и ентузијазам , да , иначе ако си непознат со минимум познанства , тешко , односно никогаш , сум земал 5-6 бројчиња од девојки уз теков на летово , вака преку социјални мрежи, убаво и муабет и се , ама , а речев, ајде да се видиме тогаш и тогаш , "аа неможам, "не сум слободна " ќе се договориме, и знаеш шо бидна? Сите се тргнаа , пола јас ги одјебав , видов дека си го ладат со мене , пола сами ги снема, и на крај видов дека нема леб од просечниве девојки , не сакаат бар другарски да се видиме , појдов неколку пати у ск , си платив ескорти , доживување како на филм, и сеа више ниту аднувам, ниту пишувам , пошо ми досади тоа па тоа, се исто муабети и на крај не сакаат да испаднат, мене ми беше повеќе за другарски, па ако се створи хемија потоа , да , но видов дека сите си го ладат , пошо не сум Инстаграм фаца со 1000+ следачи, ниту па сум во такво источкано друштво наречено "мангупи" за да ми наместат другарка, и не се замарам, едноставно некад си прифаќаш дека не те сакаат, па макар и за другар и тоа е. А и девојките се пребирливи , реално , и во живо фино да им пристапиш, а да си непозната фаца, одбиваат бе брат, и тоа е
Во врска сум. Но ако не дај боже дојде време да треба да запознавам партнер незнам каде би било. Повозрасна сум нит излегувам навечер нит ништо. Најверојатно би било преку интернет.
По се ова што прочитав може да се заклучи дека ти си тој што прибира Толку си можел да се посветиш на сите тие “просечни” девојки што од 5-6 ако не и више ниту една не се погодила да одговара бар за дејт или другарски што би рекол ти.. или можеби се девојки од типот со 1000+ следбеници па ти го повредиле егото Нормално девојче нема да гледа колку следбеници имаш по социјалниве мрежи него кои ви се заеднички пријатели па да знае со што тип на човек си има работа. Ако девојките се прибирливи со основни барања од машкото тогаш на погрешно место ги бараш Ама има чаре и за тебе дојди си во Скопје, плати си пак ескорти и чилај си
Кога сами ќе почнат да ти доаѓаат и можеш да ги бираш, тоа значи дека вистински си се откажал ... Штом вака кажуваш,сеуште надежта ти е преголема..
Здраво женски Еден мој другар никако не може да си најде девојка,а фин дечко е и плус градежна фирма парите не си ги знае,ама ете нема среќа во љубовта имаат,па ако има некоја што е заинтересирана нека ми пише.
Двосмисленско е ова сеа, и да се пријавиш пак си наебал од јавноста, трчаш по пари.. Не знам девојки, јас да бев жена че се излажев.