Sakam vo zhivo da zapochnam komunikacija ama imam vpechatok deka devojkite se povekje se sramat (povekjeto), mislam deka socijalnite mrezhi si go napravija svoeto. Od moe drushtvo pak mashkite se sramat da priidat i da zapochnat razgovor. “Umrelo” toa vreme.. a ova pishuvanjava tolku mi stanaa klishe.. okej ako pred toa vo zhivo imam videno nekoja ama od nikade preku sliki da mi se dopadne nekoja?mi se smenija pogledite. Nekako loshi iskustva imav, ne veruvam na sliki. Inache sekade sum otvoren za poznanstva, ne se ogranichuvam ako devojka mi se dopagja kje najdam nachin da stapam vo kontakt. Pogolema vina osekjam ako ne “probam” nego li da bidam odbien.
Iskreno ne znam prvata devojka ja zapoznav preku instagram, i tolku retko priogjam zasto koga i da prijdam ispagjam kako manijak i na insta isto
Ако не им пишуваш и не им приоѓаш, нема ни да си фатиш женска. Не губи надеж. Можеш да си фатиш девојка, само ако сакаш и ако не се срамиш. Биди слободен, отворен, искрен и не се курчи со пари и коли, и коцките ќе се наместат. Како ќе се поставиш, таква ќе си најдеш. Ако сметаш дека си манијакален, а тоа подразбира да ги зјапаш во цицки и газ, и правиш невкусни муабети, тогаш ништо не си направил.
Излегувај, дружи се, стекнувај нови пријателства, комуницирај со луѓе, и девојката сама ќе дојде. Од седење дома и бркање женски на инста и фб, ништо не правиш.
Јас еднаш имам пробано Тиндер и некако безвеза ми беше... или сум прегрд па немав match во тие 10тина дена што го имав, а и тие неколку што ми лајкнаа не можев да ги гледам не знам зошто.
И онака со многу се запознавам или ми приоѓаат, па уште тоа што спомна ми фали. А од друга страна не гледам сериозна врска преку тоа.
Па затоа и ја прашав, врие мажи на апликациите, нема доволно жени, се прашувам зошто е тоа така. Фала ти на одговор