Јас во последните години сум заинтересирана само ако ептен падни пред мене некој и ги преживеј трите обиди да го избркам. Пошто активен дејтинг ми е преку ******* **** И то е така ради мажите кои активно дејтат и ми го одмилија. Па ОСОБЕНО на дејтинг апликации шо се практични дуд бро инцел дувло од entitled мажи. Посебно ниво на мир ми е достигнат од ко дејтам ✨во живо✨. This funny boo?
Eve cist primer Bev iskocen vo kafana so edno drustvo karsi nas imase zenki. Ednata od niv mi pustase pogledi non stop se smeskase no za kratko si otidoa. Posle nekoj den slujacno vidov deka ja sledam imase staveno story vcera na insta i replaynav i ne ni ja otvori porakata. Ne znam zosto e vaka
Луѓе како на 23 години да најдам некој? Откако завршив средно, и факултет со машки многу ретко зборувам особено ако се од Скопје Македонија, на факултет бранев дипломска пред некој ден и сега да пишам на билокој машки и женски за искачанње се имаат обврски или имаат лубовни парнери, а кај и да излезам се или помали или ептен повозрасни. Веќе губам надеж дека некогаш ќе најдам некој.
Лично не сум фан на запознавања преку социјални мрежи, ама ете ти го и тоа како опција. Иначе тие што имаат љубовни партнери као не искачаат демек? Така ти се погодило друштвото изгледа тебе, кај нас сите излегуваме без разлика на љубовен статус..
Вработи се, најди хоби (планинарење, возење точаци, гејмање итн), преку роднини/пријатели, социјални мрежи, соло или патувања со 1-2 другар(к)и преку агенција, воспотави контакт со поранешни пријатели или соученици.
И јас така мислам но ете пред некој ден видов брачен пар со разлика триесет години, и си реков ете може мојата уште не е родена, и потоа помислив повторно и си реков, е може и родена е но ете не се движиме во исти кеугови да се запознаеме пошто е 60+ годишна. Затоа да не губи надеж хаха