ги сакам поретките имиња како што се Викторија Анастасија (е сеа не знам овие 2 колку се ретки) Антониа
Искрено не си го мразам воопшто имете, поради тоа што во моето училиште едвај уште едно дете се вика како како мене.... Сакам да е уникатно е не уште две деца во одд. да се викаат како мене.... Доколку би морала да си го сменам името би рекла нешто како Ангела можеби? Мислам, кој не сака ангели?
магдалена или мелани ама повеќе магдалена кога мене не ме крситле така затоа јас братучетка ми предложив да се вика магдалена и сеа таа го носи имато кое јас посакував да го имам
Си го сакам името, само некогаш ми е глупаво оти е долго. Името долго, презимето долго, заедно двете- 20 и кусур букви Ама ако, и онака сите скратено ме викаат.
Изабела, тоа било и опција ама... Ако имам некогаш ќерка со сигурност така ќе ја крстам. Заљубена сум во името.
Едно време многу сакав Ана да сум се викала. Сега пак, многу ми се свиѓа Софија и се прашувам зошто не ме крстиле така..
Mноооооооооооооогу си го сакам името ! Инаку најмногу ми се допаѓаат моето, Софија и Ведрана може и Марија ♥