Лелее... Ако морало на Б да сум.. сигурно би сакала да се викам Барбара или по македонско Билјана А Благица, Боргица овие ми се утка.. Бљаак.. Ако би требало на пр. ај да не замарам ама ќе напишам за секоја буква по едно име како би сакала да се викам: А - Александра Б - Барбара В - Валерија Г - Габриела Д - Дијана Ѓ - \ Е- Елеонора Ж - Жанета З - Зорица Ѕ - \ И - Ивана Ј - Јована К - Камелија Л - Лидија Љ - Љупка М - Маријанела Н - Наталија Њ - \ О - \ П - Павлина Р - Радмила С - Софија Т - Тијана Ќ - \ У - \ Ф - Фросина Х - Хана Ц - \ Ч - \ Џ - \ Ш - \ Вие што викате, убави се??
Имам навистина убаво име ама јас сепак сакам да имам некое име коешто има доста видливо значење како на пример Houp што значи надеж или пак на шпански Espreranza, Paz-мир, Cielo-небо и Mar-море. Инаку моето име значи круна,венец.
Ја сакам нежни имиња како Анабела,Емилија,Илина .... Антониа,Елена (можеби),Аделина,Лина,Леона,Марија,Ана,Николина... А да би била машко би сакала да се викам: Никола (мнооогу ми се допаѓа името,ама ептен),Давид,Андреј,Филип,убаво е Коста ...
Било како само не моето име.Тоа додека бев малечка,си го мразев името бидејки содржи Р,а јас незнаев да ја кажам Р Абе многу се нервирав,и после кога ја научив буквата како се изговара правилно нели со задоволство си го кажував името Детски маки
ДОРОТЕА Незнам зашто,ептен ми беше симпатично и интересно,и се карав со другарчињата во маало да ме викаат Доротеа
Никогаш не сум посакала поинаку да се викам, ни како помала ни па сега. Симона ми е сосема ок, а за останатите убави имиња ќе се замарам за идните ми ќерки. Ама кој ќе ти знае пак дали нив ќе им се допаѓа тоа што ќе им го одберам..
Викторија,е многу сакам така да се викав секогаш го остварувам она што го замислувам секогаш победувам а и Анета не е лошо име како и да е