Ако би требало јас да си бирам име и презиме, сигурно би бил username од форумов. Morgan Monroe, nice to meet you!
Ја не би го мењала името.Си го сакам многу!!! Ангела!!! Ко мајка ми да ме прашала како бебе како сакам да се викам.
Јас пак имам кратко име, а повеќе сакам долги. Би сакала да се викам Александра, или Изабела. Ептен ми се допаѓаат.
Многу си го сакам моето име,а доколку друго би требала да бирам би сакала Барбара,некако аристократцки и модерно ми делува.
Моето си го сакам- Анастасија. А инаку како помала бев заљубена во името Франческа. Си бев сигурна дека така ќе си го крстам детето.
Лелеле хаха ми текна сега како мала многу сакав да се викам Фросина или Розе као од Розета некоја скратеница , пошто розева ми беше омилена боја а Фросина исто ме потсеќаше којзнае зошто на Розе , Фросе-Розе тука ја наоѓав сличноста ... Денеска кога би требала да бирам би се викала Јоана , Иларија , Кара , Тара , такво нешто звучно , симпатично , моето име е многу често и не го сакам нешто многу многу , ама ретко и кој ме вика по име така да не е страшно
ми се допаѓа имево така ретко застапено е да не речам уникатно(има уште 2-3 низ град) ама кога веќе би бирала можеби би била Викторија(некако моќно звучи,значи победа..) или Александра сакам долги имиња