И јас си го прочитав името Инаку, моето име е долго, а исто и презимето. Сепак, ми се допаѓа. Нена - така би се викала да можев да бирам.
Ми се допаѓа моето име... .само некогаш се прашувам зошто така се викам???малку ми е чудно.арно е арно
Само кога други ќе ми го заборават, или потсмеват името. 6 букви, демит! (ама ај, некои тоа намерно го праваат) Само тогаш посакувам да имав друго име... а кога би одбрала како да се викам, Ајља би сакала. I think it sounds cute ^__^
- Еден од моите другари МИШЕЛ се вика! * Инаку ако би бирала како да се викам.. Франческа.. или Валерија
Не би сакала да се викам поинаку од моето име, уникатно, сеа не до тој степен ко на пр.Трамболина али ипак фала ти мамичке што не му дозволи на кумот да ми стави некое обично име. Во план биле Мартина и Елена. Не ми се лутете Мартинки и Еленки, не сакам да ги навредувам имињата но се чести имиња.
Лол порано многу си го мразев името ,додека не поЧнаа да ме викаат на прекар .Тогаш престанав да го мразам , оти не го слушав толку често . А сега ,ако на некој случајно му се испушти и да ми викне на име , посакувам тоа име да беше Еванџелин или Рејвен . Најјаки ми се , необични ,а сепак кажуваат многу . Не дека имам старско име , далеку било , само некако не се чувствувам како ТАА .
ОМГ Штрумфета , моите родители пред да се одлучат за името ме викале токму така - Штрумфета ( и тоа околу 2 недели ,биле тоа кавги и расправии ), чале сакал да ми стави некое бабинско име и ајде онда нека биде Штрумфета додека да му спадне притисокот