Па некое кратко име, не дека моето е многу долго, ама омилени ми се тие со 3-4 букви Значи Ана, Леа, Миа, Уна... Во последно време Ника многу ми се свига
Па задоволна сум си со моето име.. Си го сакам. Во мојата генерација немаше никој со тоа име, беше многу многу ретко . Е сега веќе го среќавам почесто на помали девојчиња.
Не си го мразам името,ама ми смета пошо сите мислат дека е кратенка-.- а уствари целосно име ми е! Сепак повеќе би сакала да се викам Миа, Сара, Габриела, Андреа или Моника
Наталија, Миа, Теона порано не си го сакав ИЧ името, ама сфатив дека е супер и сега не би го менувала
Кога бев помала ич не си го сакав името, па инспирирана од шпанските серии сакав да се викам:Наталија, Касандра, Маричуи и незнам што... Сега си се помирив со името и дури и си го засакав.Да имам друга шанса, би се викала Изабела, Хана, Емили, Јулија...
како мала сакав да се викам вероника...поима немам од каде сум дошла до таа идеа... а сега не би менувала ништо...името си е име...нема некое големо значење за мене!!!
како мала сакав да се викам Вероника Вера хахахаха незнам зошто и од каде ми текнало а сега би сакала да се викам Катја,Ксенија,Андреа или Јулија
како мала си го мразев името, мислев дека поубаво е да имаш некое име што секој втор го има ама сега па си го обожавам не го менувам за ништо...алал да му е на татко ми што се досети