Дефинитивно Барбара... мн ми се допаѓа ова име..би сакала да се викав така...И Миа исто...убави ми се
Никогаш и за ништо не си би го сменала имево... Нарцис сум невиден ..А да ви кажам моето име не ми го ставил кумот ..На мајка ми и се појавил некој човек на сон,и и рекол ’’Бебето ќе биде девојче и мора да се вика ЕМИЛИЈА,ако не се вика така тоа бебе нема ни да се роди’’.. То е живото...Па еве сеа жива сум Ама се викам Емилија
Моето име е несекојдневно но сепак јас си го сакам само ме нервира во другите држави кога ќе одам нашинот на кој го изговараат со нивни акцент Инаку би сакал да се викам Барбара,Ема,Блер ама тоа е тоа
пааа сакав Мартина, и за малку така ќе сум се викала ама тато зафркнал работа и ај да на му кршат атер по негово биднало
Малини Мелани Стефанија.. Инаку наа празник сум родена и си го сакам моето име..ама затоа ако имам ќерки..така ќе се викаат
Си го обожавам името и не би го сменила за ништо! Малце е долго али нема врска! Иначе да не сум си го сакала името би сакала да се викам Изабела! Незнам зошто многу го сакам името!!
На повеќето им се допаѓа моето име (не да се фалам ама им се допаѓало дека звучело светски )инаку јас не си го сакам многу..а сум сакала да се викам Елеонора или Марија
Од сите 5 имиња што ми ги дал кумот, највеќе си го сакам ова моево што ми го ставиле- Драгана. Си го сакам името инаку ми се допаѓа името Миа