епа вака ја не си го мразам името п.с се викам јасмина зашто да си го мразиме името?? ) с иначе ми се допагја сара
Многу сакам да се викам Сара или пак Наталија па да ме викаат скратено- Нати или нешо така интересно сипматично но сепак, не се жалам ни од моето
I jas si go sakam imeto...ama bi sakala Izabela da se vikam...dokolku imam nekogas kerka ke si ja krstam taka
Ne deka ne si go sakam imeto no , koga bi mozela da biram jas kako ke se vikam bi odbrala ili Vanja ili Dora nekako iminjata dobro zvucat [mod-kirilica:1ni8eds8][/mod-kirilica:1ni8eds8]
Викторија, и среќа не ме крстиле така пошто со маж ми ќе бевме имењаци, цццц а ја отупев мајка ми што не ме крстиле така кога бев мала хахаха
Не можам да замислам да се викам поинаку, мислам дека и да не се викав Ирена , ќе ми беше желба да се викам така Никогаш не сум замислувала да имам друго име.
Не дека не ми се свиѓа името..но многу ми е долго и ми зафаќа место кога се потпишувам Затоа кога би бирала би одбрала некое има со 4 букви како Нина, Јана, Нена, и слично.
Бидејќи ги почитувам старите Македонски имиња би сакала да се викам:Кирјана или Деспина,знам дека се старомодни ама многу ми се допаѓаат имињава.