marama, како бе нема, види какво едукативно видео има на интернет! Професионални лекции како да ги подобрите вашите орални перформанси, ајде девојки, не му ја мислете многу - фаќајте бананите... Само прво не заборавајте да ги излупите, да не случајно ви се згрози од горчливиот вкус на врвот! http://www.youtube.com/watch?v=rwIxdE-iCPg
Не би јас многу на темава ипак не сум анонимна. За видеово не, нек почнат да вежбаат на лижавче, ем послатко ќе биде ем не е така големо како банана. Ќе почнам уште малку темава на шега да ја терам, но секако мислам дека парнерите треба меѓу себе да поразговараат искрено на кој што му одговара и до колку де
Па и тоа што викаш, гледаш оваа да ти била прогласена за Министерка на оралното задоволување... А и кога ќе размислам малку подобро, не можеш да почнеш директно со банана, не дај боже да ти се прекрши на пола па да ти залетне парчето во грло, ќе почнеш да се гушиш - ќе ги ококориш очите како филџанчиња... Не, не, сепак е преголем залак...
Не болат заби на машки полов орган 5 дена, после третиот ден веќе е полесно. Освен ако не е намерно и злобно, тогаш ваљда и болница е задолжителна. Инаку, јас никогаш нема да знам како изгледа оргазам на клиторис, ама добро знам дека маж кој ќе добие оралка од девојка која му се допаѓа, нема да зуцне ни за заби, ни за нокти, ни за ништо, во тој момент, едноставно ништо не пречи. Секако, освен ако не го прегриза на пола. За твоите изговори, на кратко. 1. Ако земеш воздух и не го испушташ, можеш да го обработиш сосема задоволително едно 20 секунди, после тоа земаш воздух и продолжуваш со рака 2-3 секунди (што може да биде исклучително забавно ако добро го искомбинираш) и така до крај... што и да значи крај. 2. Не знам со какви момци ти си била, ама хигиената на половиот орган, ако добро се практикува, особено пред сексот, не треба да ти остави никакви последици. Исто како што ти се грижиш за својот полов орган, така би требало и дечко ти. Всушност, машкиот пенис е отприлика чист/валкан колку и устата, ама не ти пречи да го залапаш со јазик, нели? 3. Не знам како извлече заклучок дека сум себичен ако сакам да ја задоволам девојка ми, ама нека ти биде. Мојот став, секако е отприлика тука некаде со твојот, дека сексот е взаемно задоволство и дека партнерите треба да сторат сè што можат да го задоволат другиот. Ако е тоа себичност, тогаш себичен сум, ако, ама девојка ми пак ќе оргазмира додека може да диши. И нема проблеми со синуси.
Дечкото шо си бевме први дури и ми викаше дека не знам да работам ко шо треба е сеа кога бевме скарани , јас со еден пет години постар се моткав и ме утепа од фалење како боље орален секс у живот немал.
Ц поарно цуцли цицајте на тие години отколку да развивате вештина на секаков вид на пушење. Јас ни лижавче не би ви дала,а не пак нешто друго.
Добро, не значи дека цел треба во уста да го ставиш. И со раката се обработува. Џабе совети за тоа, само пракса. Не знаев ни јас кога почнав тоа да го правам. Сега сум многу подобра
Zenskii pomagajte... decko mi sekogas Koga imame odnos mi vika da mu go lizam haha... No jas sekogas go odbivam mu vikam deka ne sakam deka mi e gadno toa i slicnoo.. A jas sakam amaa me sra. Neznam kako haha
Nez kolku god si,no koga vo faca mu kazuvas deka ti e gadno togas kako bi se custvuval koga veke ti ja izlizal.I posle izneveruvale,epa izvini vaka devojko ama kako te zadovoluvaat taka treba da zadovolis,a ne kolku radireda da mu dades pozz i temava postoi veke