Дали имаат различен начин затоа што веќе на многу девојки им се допагаат? Дали први приогаат кога се работи за нешто сериозно или можеби не знаат како? Сите играат топло ладно ? Некоја друга информација од девојките кои имале некое искуство со секси момци . Би сакала да можам да разберам таква особа како размислува. Можи и да пишувате за совети доколку сте во контакт со таков ... Уште подобро доколку искоментира некој секси момак од сопствено искуство.
Mене ме интересира како освојуваат згодните девјки? Дали со тоа што се толку згодни? Како по некои девојки се лепат сите машки ,а некои треба да се мачат да привлечат внимание. дали само изгледот е во прашање или некоја харизма...
Малце наивни ви се прашањава. Секоја генерализација е погрешна - и две сестри близначки кои се скоро идентични физички имаат различен успех кај мажите. Нема универзална формула, план или стратегија. Кога би морала да се извлече некоја заедничка црта, јас би рекол дека згодните поради тоа што имаат повеќе искуство, односно бројка и полесно “доаѓаат до жени“, помалку ги ценат ваквите искуства - аналогно и самите жени во глобала. Односно ретко доаѓаат во ситуација да се заангажираат озбилно за некоја девојка и поголеми се шансите да сакаат да ја искористат. Секако не треба да се цени само физичкиот изглед, знам доста жени што се освоени со харизмата и интелигенцијата на некој, иако во почеток не им се свиѓал премногу. Ми се чини дека мажите малку повеќе значење даваат на физичкиот изглед. Ова ти е
Темава врх врхова!!! А шо секси момците се посебна категорија,треба другачие со нив него со оние што имаат мев? #прашањакоимемачат