1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како реагираат машките кога ќе дознаат дека не си невина?

Дискусија во 'Секс' започната од lady19, 14 декември 2010.

1. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.485
    Допаѓања:
    3.894
    21 век сме мислам они сакаат да е*аат се живо и диво а сакаат женско невино ипак мислам дека не треба да се замараме толку за вакви работи искрено јас невина сум сеуште а го имам прашано дечко ми што ако не бев невина и ми има кажано дека не му е битно тоа битно е да има личност до него што ќе го разбере и сака и ќе има добра врска со неа така да девојки ако наидете на такви типци што викаат битно е да има невина тогаш баталете ги :)

На tea94 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dushmanka

Dushmanka Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Jas sum 15 godini i fala bogu sum nevina , za razlika od moite drugarki shto ushe sega imaat odnosi .Oni ne se nerviraat dali nekoj kje gi odbie ili ne a ti so tvoite 20 se nervirash .Nivnive vrski traat edvaj godina dena za razlika od tvojata .Mislam deka treba da se opushtish :)

3. someone2

someone2 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    58
    јас познавам едно девојче кое ја изгубило невиноста на 14 години :^)
    малку прерано но нејзини живот што сака нека си прави :lol:

4. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Па првиот дечко што ме скина не ми веруваше дека ме скинал мислеше дека имам добиено и беше мн глуп и сите од фејзбук што зборев со нив ги прашуваше дали сум праела нешто со нив а вторив ми е топ еднаш ме праша му одговорив и од тогаш ништо ми нема спомнато значи зависи од човекот

5. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Очекував тема : Како реагираат машките кога ќе дознаат дека си невина?
    Бидејќи многу се чудат кога ќе кажеш такво нешто.

На felisitas и doll.a им се допаѓа ова.
  6. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.485
    Допаѓања:
    3.894

Хахаха ме изнасмеа :D Ама до душа па стварно точно е а и да си невина во ова време те прават дека си скината

На Hkikica му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Хахахах баш така . На една другарка не и поверувале дека е невина па дечко и сакал на гинеколог да ја носи и оваа инат ја фатило кога знае дека е во право и пошле .....самиот дечко си сфатил кога веќе пошла и дека нема што да крие ххах .малку ми е смешно сево ова али ај xD

На doll.a му/ѝ се допаѓа ова.
  8. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.485
    Допаѓања:
    3.894
    Глуп машки род !!!! :)

9. ISKUSEN1

ISKUSEN1 Нов член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    7
    Кога бев млад, зелен, недоволно искусен тоа ми беше најглавна тема за дилема. Сега ми е смешно и се страмам што толку сум инсистирал и изгубил за глупост!

10. sweat2

sweat2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    80
    многу се среќни :)

11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.619
    Допаѓања:
    9.011

На rak4estip му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Alone-Girl

Alone-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    27
    За жал има и некои машки заостанати и во просторот и во времето.. па со тоа ја докажува и својата глупавост. Не живееме во време кога живееле наши баба и прабаби па чекале да стапат во брак па да имаат односи.. тогаш тие се немале можност да размислуваат како ке реагираат мажите ако не сум невина бла бла бидејки на 16- 17 години секоја втора имала брак. И нормално е , порано дека немале ниту потреба за сексуални односи.
    И покрај тоа што можеби само еднаш си имал односи претходно некои кои живеат во времето на неговиот дедо те гледа со други очи, требало тој да е прв.. не сакал таков брак.. до каде оди сељачаната?? До никаде нормално кога после еден месец врска на секоја девојка бара, моли со уцена .. нонстоп зборува и после, не ми влезе како што треба во куќа. Овие работи ептен ги мразам како и ваквите идиоти. Пред да те легне тебе можеби 10 да има поминато и тоа за него е гордост, браво јас сум фраер, праам долга листа!! Секој ситуациите ги сваќа на свој начин,, ама незнам што може некој да го направи толку среќен една кожичка наречена химен стварно не ми е јасно. Ужасно.. немам зборови за вакво грозно однесување и некое машко што си ги дига акциите.

13. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.840
    Допаѓања:
    12.396
    Имав дечко кажуваше дека невиноста не му е важна, ама ако има девојка девица нема да му пречи , напротив ќе биде плус бидејќи ќе знае дека била само со него. Велеше дека денеска е реткост девица да се најде, па затоа ќе биде плус ако налета на таква. Типот на 30 год, интелектуалец кажуваше некои чудни начини како да се заштитите од бременост, демек женското да биде одозгора, да не пенетрира длабоко, а од кондом немало потреба за него ота било гума. Нема доверба во него бидејќи ми се виде неодговорен, само сака да си зварши работа. Спомна добро било женското да користи контрацепција за машкото да ужива. А зошто јас да пијам се и зешто за он да ужива, а јас ќе му ја мислам. Збореше плодни и неплодни денови, па какви неплодни, се е плодно. И така по тие негови методи за контарцепција оценив дека само бебе може да добијам и да мислам што потоа. Го баталив.

14. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.992
    Е, ај па целибат работа ќе си играме, само за да искомплексирани, машки индивидуи, бидат задоволни.

Ако е изживеан и паметен, не знам ни воопшто дали би реагирал некако. Свесен е дека и тој имал пред тебе некоја, и ти си имала пред него, завршило, молим лепо.
    Ако е тежок, искомплексиран сељак, тогаш би му значело, за да се прчи наоколу дека ја скинал.
    The truth is, колку и да се прават таквите најголеми јебачи, колку и да измислуваат приказни за 102,3 скинати женски во една вечер, тие гарант се девици што виделе цицка само на монитор, па патат од комплекс дека друг имал сексуален живот пред нив.

Мене за таквите машки ме интересира дали невиност = нескинат химен?
    Ако да, гадно се заебале, и обично тие, поради големото нивно искуство со, нели, секакви женски, ќе ја навеат со некоја “невина во лактот“ што е. Небитно.
    Што е уште посмешно овде, е логиката што истите јебовци што сакаат да пројдат што е можно повеќе женски, на крај сакаат невина, нели, само негова. Тој е Алфа мужјакот што ќе ги задоволи сите потреби и од време на време ќе ја споредува и ќе и’ раскажува за неговите сексуални подвизи, кои наводно ќе треба да ја направат типкава горда што дели кревет со таков Казанова.
    Муабетот е - ем сите машки ебачи, ем сите женски невини. :lol:
    А прашањето - кој тука лаже повеќе?

Имав познаничка која бившиот ја носел во црква и ја терал да се колне во фамилија и живот дека била невина. Јакото е што тој дотогаш наводно сите девојки ги кинел, па сега се осеќал бедно ако оваа “што највеќе му значела“ не била скината од него. :D
    Тежок сељачизам е да навее човек на такво суштество.
    Не знам зошто некоја девојка би си дозволила да биде така понижувана од некое маже кое би ја гледало со поразлични очи само поради (не)скинат химен.

На Alisa22, Hipster, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Како реагираме? о.О
    A чекај, треба некако да реагираме?
    Кажете како де, очигледно јас некаде сум утнал работа!? о.О :D

16. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Некои другари кажуваат како сакаат невина, па тогаш ги прашувам: а, вие невини сте? |(

Па, ја наведнуваат главата од незгодно.

Ем не си невин, ем бараш невина. :fubar:

А, дека има машки кои сакаат невина, има, повеќето не признаваат ама сакаат кога знаат дека само тие ја имале. Но, само вистинските мажи знаат да ценат невиност и да не те злоупотребат. :)

На Lolo5, hiphopgirl, viva.la.vida и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.840
    Допаѓања:
    12.396
    Е со ова се сложувам целосно.

18. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Ако доволно му се свиѓаш некому нема врска дали си невина или не си, модерно време е. Е сега според мене ако не си невина не смееш да му дадеш многу бргу зошто тогаш нема да те сфатат за озбилно, треба да сакаат да бидат со тебе заради тебе а не само ради секс.

19. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Според мене не би требало никако да реагираат.Зарем мислам дека во ова време што е дојдено би нашле некоја невина девојка.А постарите веќе имале врска.Секоја чест на сите исклучоци кои се навистина ретки.

20. TheGirlNextDoor

TheGirlNextDoor Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    81
    а како то природна потреба се смета за “грев“ (нели треба да направиш некаков грев за повеќе да не си невин) и тоа само кај женските? најнормално е од девојка над 18 да се очекува дека имала односи особено ако била во подолга врска а и шо ќе беја тие мажи толку посебни они да имале секс коа сакаат а жен(ск)а им да немала пред нив со никој ... ма немој молим те мало сутра за така :D