1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како реагираат машките кога ќе дознаат дека не си невина?

Дискусија во 'Секс' започната од lady19, 14 декември 2010.

1. aerodrom

aerodrom Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    87
    Како реагираат машките кога ќе дознаат дека си скината?

Гревот е во „мода„ денеска!
    Повекето знаат како треба ама не живеат така, тука е најголемата грешка, а некој што незнае помалку ке биде крив.
    Логички, без да се има предходно изграден став за оваа работа, ако се прочитаат одговорите на повекето, ке се види дека се „гола вода„ и се брани погрешна работа, а како најголемо оправдување е модерното време т.е. сите така прават, што незначи дека сите се во право.

Срамота е да се нарекуваш Христијанин, па уште да се фалиш дека си „верник„ а да правиш нешто нехристијанско.
    Прашање е една од 1000 дали ке се најде верна жена која се плаши од Господ!

п.с. Ова е за оние кои ја бараат вистината!

Прашањето е дали од 1000 ке најдеш една!

2. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464

п.с. Ова е за оние кои ја бараат вистината!
    смајлиштосигитриеочите
    A ти невин си???? :wasntme: :wasntme:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  4. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122

Според црквата....не смееш пред брак да имаш секс или да се бакнуваш со некого....откако ке се омажиш тогаш со својот партнер ќе правиш све што сакаш....е извини ама ај нека се јави тогаш еден вистински верник овде на форумов?????да,и ова правило не важи само за жените туку и за мажите.
    епа драги мои што да в и кажам изгледа ќе гориме сите во пеколот зашто не идеме во брак во чисти хахаха а и баш ме интересира мислење од машкиве на оваа тема

5. Franklin

Franklin Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1

Извинете ако ве навредив, навистина не мислев, она што сака да го кажам е дека нас ни треба малку време да размислиме, чувствуваме вина затоа што не сме биле оние првите и некое време не можеме тоа да го прифатиме, но со тек на време, недела - две ке се смират страстите...

6. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122

па добро нормално е така да размислуваш имаш само 17 год али со тек на време ќе ти се смени мислењето
    мојот дечко е постар од мене 8 год.... и верувај ми ниту еднаш до сега не се депримирал зашто не ми бил прв....а и не може бе секоја девојка која ќе ја легнеш да и бидеш прв....и еве сега совет од мене како девојка
    првиот пат не беше ништо посебно,уствари не беше ниту малку возбудливо....тегнење,влечење,забивање нокти у грб,па молење....и куп други глупости
    така да со големо задоволство се сеќавам на оној кој не ми бил прв ама направил да се осеќам како вистинска жена во кревет и ме задоволил а не на оној кој ми ја одзел невиноста
    а и реков еднаш на вистинскиот маж не му е важно да е прв,туку да е последен ....оној кој успеал да и го заврти паметот на жената во кревет тој е среќен зашто таа жена нема никогаш да посака има секс со друг

На dimoska и parrot им се допаѓа ова.
  7. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172

Реално да збориме немаат воопшто никаква потреба да реагираат на тоа дека некоја типка била скината предходно.. Ако е така ондак и ние треба да реагираме на тоа дека они пред нас ја изонодиле секоја втора ... хаха епа извини бе ама немаат никакво право збор да речат и башка и ние сме суштества водени од чуства.. Од кај да знаеме дека со тој што сме ја изгубиле невиноста дека нема да останеме со него до крај на живот као у бајки ?

8. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122

сосема си во право.....а и да бе зошто да сакам тој шо ми е прв да ми биде последен? :D

9. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    499

Жена не влага в гроб со еден к*р, шо има да се чудат. :wasntme:

На paulina2 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059

Ама ич не ме боли тоа како реагираат и што мислат за тоа. До сега никој ништо не ми пререкол на таа тема, а не ни смее :!:
    Таков заостанат малоумник има да го пратам у три лепе пи*ке материне! :punch:

На parrot му/ѝ се допаѓа ова.
  11. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123

Добиваат напад на импотенција :rofl:
    Прашањево е :tmi:

12. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607

тој што сака невина во 21 век е само сељак што не излегол пошироко од својата куќа .. епа таков ако имаш за дечко да ке збори и ке му смета!!

ниту еден образован дечко нема да ти префрла за твоите предходни сексуални искуства ниту да ти префрла...е не ке ме земе за раче и ке ме учи како во градинка што да правам и како да правам.. и што ако сум имала веќе односи? сега сум курва или пачавра? ја мајката е не ке си живеам со тоа мото
    -еден па вреден-

ма што сакаат нека зборат и како сакаат нека реагираат ама ич уво не ме боли!!

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.
  13. veronikaveronika

veronikaveronika Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2011
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    132

А како реагираат машките кога ќе дознаат дека не си скината?!? :@
    Сигурно си викаат „Оваа ќе ме заглави за озбилно-бегај дур е време“ :fubar: :fubar:
    Наравоучение... Не му кажувај ништо, сам нека си донесе заклучок.
    Море и тогаш не признавај ништо... :x
    Ј.би га -смешно ми е сега ама на 15-16 не ми беше :emo:

14. dimoska

dimoska Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    47

па добро нормално е така да размислуваш имаш само 17 год али со тек на време ќе ти се смени мислењето
    мојот дечко е постар од мене 8 год.... и верувај ми ниту еднаш до сега не се депримирал зашто не ми бил прв....а и не може бе секоја девојка која ќе ја легнеш да и бидеш прв....и еве сега совет од мене како девојка
    првиот пат не беше ништо посебно,уствари не беше ниту малку возбудливо....тегнење,влечење,забивање нокти у грб,па молење....и куп други глупости
    така да со големо задоволство се сеќавам на оној кој не ми бил прв ама направил да се осеќам како вистинска жена во кревет и ме задоволил а не на оној кој ми ја одзел невиноста
    а и реков еднаш на вистинскиот маж не му е важно да е прв,туку да е последен ....оној кој успеал да и го заврти паметот на жената во кревет тој е среќен зашто таа жена нема никогаш да посака има секс со друг[/quote И моето искуство е слично на твоето првиот никогаш не сум помислила на првиот пат тоа беше најголемата грешка во мојот живот.На сопругот малку му сметаше тоа затоа што некој недозреани будали зборуваа се е сешто,но кога свати кој колку вреди не рече ни збор повеке.Ако зборуваме за сексот тој е вториот со кого спијам но е првиот и единствен кој досега ме направил да се чувствувам како жена.Се секавам на првата вечер со мојот сопруг а и да појаснам не чекавме до брак :) затоа што тоа беше првиот пат кога сватив што навистина значи водењето љубов со некој кој вистински и бескрајно те сака и кој се грижи за тебе и твоите потреби.тој тоа го знае и тоа му е доволно затоа што знае дека тој е највредната личност во мојот живот.не бидете будали не е ова 18 век уживајте во животот.само без претерување :)

15. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83

^ Eх па тебе ако не ти било убаво првиот пат на некој му беше :$
    И значи стварно имаме затуцана и заостаната младина само предрасуди по темава и стереотипи
    Па во времето од баба ми не се занимавале толку со ова колку децава денес шо се занимаваат , гарант ви кажувам А и денешниве "мажи" гледам страв ги фаќа од невини, нешо масовна партенофобија ги зафатила, а? Уште малку ќе нема кој да ги скине девојчињава па сами ќе си бутаат прст, гадно :tmi: :puke:
    И за мене занимавањето со вакви глупости е чисо с*ање, секогаш било и секогаш ќе биде

На Antonija123 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Да се надоврзам на темата значи во времетот на баба ми девојките биле девици кога влегувале во брак, а денес ретко кога така, не се замарајте премногу ако ве сака ќе ве сака на секаков начин и тоа нема да му биде важно( ако ве сака), ако не ќе си вика со колку ли имала односи оваа ]:) ]:) ]:)

На Kristinna92 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73

Ajде јас пак да напишам на темава, значи гледам и невиност до брак се споменува... Значи луѓе :fubar: Дури мојата баба на времето кога се омажила за дедо ми била 21-годишна вдовица, а дедо ми имал 25 години и не бил оженет претходно, а пак не му сметало да земе жена што претходно имала односи, и тоа неа ја избрал меѓу многу, а никој ништо не му ни префрлал за тоа така да еве стварно замарање за вакви работи е без потреба

18. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185

КАКО МИСЛИШ ВДОВИЦА ??? ПРЕТХОДНИОТ И БИЛ УМРЕН АКО БИЛО ТАКА ТАА БИЛА ЧЕСНА ! И АКО БИЛА ОСТАВЕНА НЕ ПО НЕЈЗИНА ВИНА ПАК БИЛА ЧЕСНА ! НЕВИНОСТА НЕ СЕ МЕРИ СО ОДНОСИ ТУКУ СО ЧЕСНОСТ ПОНАТАКА ВО НИВНИОТ СЕВКУПЕН ОДНОС !

:^) НЕМА НИКАКВО ЗНАЧЕНЈЕ НЕВИНОСТА ВО ДЕНЕШНО ВРЕМЕ ! АМА СЕПАК ОДМА ОД ОДМА ТРЕБА ДА МУ СЕ КАЖЕ НА ДЕЧКОТО ВИСТИНАТА ДЕКА ПРЕТХОДНО СИ ИМАЛА ДРУГ И ДЕКА ТОЈ ВЕКЕ НЕ ТИ Е ВАЖЕН ! :$ БЕС СТРАМ !

19. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73

Сакав да кажам дека не му било проблем да ја земе иако имала односи претходно а тој не бил ни во брак, значи не бил во потрага по девица, како што се мисли сега дека порано така правеле, а не дека со губењето на невиноста се губела чесноста или нешто слично, затоа што читам муабети како порано само невините биле почитувани а другите не, демек порано малоумни биле луѓето или пак зборуваат како Македонија да била некоја арапска земја каде што владеел шеријатот, што е безвезно, јас и со баба ми, сега покојна имам разговарано на оваа тема па работите не се ама ич онакви какви што си мислиме ние сега, и не е само нејзиниот случај имам слушано доста од неа што ми помогна да изведам заклучок каков бил животот пред едно 60-70 години па можам да кажам дури и дека имало луѓе кои биле далеку попаметни од дечурланава денес што се работи на секое ќоше а немаат основни познавања за сексот и за животот воопшто . И што мора на секое невиноста со чесност да ја мешате? |(

20. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Сакав на ова да се надоврзам дека во тоа време на нашите баби и дедовци, муабетите дека сите невини влегувале во брак е урбан мит. Е сега многу зависи и каков живот воделе и каде живееле. Ако живееле во село и воделе мирен живот, немало многу друштвен живот и излегувања, помалку население- помалку избор, и логично е дека се сведувало само на еден партнер- со тој што ќе стапат во брак. Но што се однесува до градовите, важи тој урбан мит. Сепак сексуалната револуција почнува од 70тите, кога се отфрла сексот како табу, но сепак не е ново време кога почнуваат да се менуваат партнери :P

Со баба ми пред да почине сме зборувале многу на вакви теми, какви све игранки имале во склоп на средношколските денови, па како со машки ги мешале бидејќи живееле во женски интернат, и што све се случувало кога биле надвор од домот, која другарка каков дечко фатила и тн. и тн. Навистина многу има проживеано а родена е 1922 и тоа во помало гратче. Таа имала и едно вонбрачно дете (чичко ми) бидејќи триста глупости се случувале за време на војната, и потоа се омажила на 34 години.

Сметам дека е многу заостанато во денешно време, во 21 век, да бараат само и само девица а да ги деградираат оние другите, а сум слушнала за вакви случаи на мажи дека постојат. Тоа се мажи со проблем во мозокот кои се плашат да бидат споредувани...што друго да мислам.

Јас не сум налетала на таков маж, па дури никој не ни прашал, ниту сум кажувала а и не чувствувам потреба да кажам дека не сум невина. Би кажала само кога би била невина, а се останато е излишно...некои работи треба само по себе да се сфатат и знаат. ;)