Не знам. Ваљда вака - , доколку типов љуби искусни цурици. Или пак вака - , ако е љубител на нешто понеискусно-читај, невино. шала на страна - зар е битно дали е, или не е невина? Во денешно време, се сомневам, ама ајде. Демек ако е невина ќе ја сака и почитува повеќе, или обратно - ако има искуство, шема е. Свашта.
Ако одиме според хритијанството, тогаш сигурно знаеш дека не смее да се исфрли семе "надвор" Као демек не си го изд*кал? Абе ај
Soco ,чест е едно ,невиност е друго ,тоа се две различни работи кои некако ти се помешале овде. Велиш ,од одма треба да му се каже ,треба ,да ама не од одма ,оти не знаеш во кој правец ќе ти тргне врската со новиот дечко ,дали ќе биде краткотрајно или пак ,накај сериозно. Прости ,ама болдираново ми створи филм како "Добро ,сега откако си ми дечко веќе 15 секунди ,морам да ти кажам дека јас сум спиела со друг пред тебе..." ,инаку те сфатив што сакаш да кажеш. Да не бидам офф топик ,една работа што сум заклучила од досегашново мое другарување со момчиња е дека колку и да е современ еден тип ,не му е ни приближно сеедно дали девојката имала односи пред него или не. Секое негирање на мојава констатација досега се покажало како еден очајнички обид за задржување на присебноста и вербата во себеси. Нека не ве лажат ,балканскава крв не е дотолку модифицирана од времето на Турското ропство па досега за да можат драгите фоспода лесно и фино да се помират со судбината дека ете ,баш нивната драга имала друг/и сексуални партнери пред него.Фарси и извадоци од ефтини романчиња! Од мое лично искуство сум ја немала таа чест да му соопштам на некој тип дека не сум невина ,пошто во мојот случај беше спротивното .Баткото мене ми соопшти дека ,наравно ,тој си имал некојси Н-број на партнерки ,што ни тогаш ни денес не ми претставува гордост ,туку ми се грози од самата помисла. Ете како стојат работите,мање више.
мојот дечко кога виде дека сум невина (а не ми веруваше воопштп) многу се израдува и многу му беше мило бидејки сите девојки што ги имал до тогаш не биле невини и постојано ми велеше дека во мене нашол се што посакал
Јас сама му кажав на мојот сегашен дечко дека не ми е прв кога видов дека кај и да е ќе дојде до секс па затоа си кажав сама.Али дечкото знаете што ми рече јас не ни очекував да си невина кога пред мене имаше врска од 3.5 год. и ме гушна и ми рече ти вредиш многу повеќе од тие 2-3 капки крв... срце е
Еден мој дечко бифши кога дозна дека не сум невина фати се испука в колено Се шалам нормално. Никако не реагира тоа не е чудно денеска. Сега ако сака невина нека оди во градинка
Ако има сериозни намери со тебе,тогаш ќе му биде мило што не си невина.Така нема да го копка цел живот дека ти е единствен и кога-тогаш ќе посакаш да пробаш со друг. Ако нема сериозни намери со тебе,тогаш пак ќе му биде мило што не си невина,оти нема да чувствува обврска кон тебе. (Деца,оваа моја претпоставка важи за повозрасните од 20 години )
Ако некој скинал химен значи дека е виновен? односно не е невин? А ако имал орален или анален секс, каков е тогаш? Некоја може се растура во таа смисла па пак да е невина, хименчето и е не пипнато. Битно е како реагира само НЕВИНО машко, ако немало секс пред тебе и секако нема да му е сеедно дали ти си имала секс со друг, секогаш ќе го има тоа чувство дека е втор и сл. Така и на девојка не и е сеедно ако дечкото пред неа и поминал х женски, јас малку по тешко би поминала преку такво нешто. Така да што има врска како реагираат машките во таков случај, зашто прашањето може да се постави и обратно, како би реагирала девојката, ТОА Е ИСТО ЗА ДВАТА ПОЛА. Негативна реакција е оправдана само ако дотичниот/дотичната е исто така "невин".
Ало си помалечка очекуваат да се први...Ако си имаш некоја годинка троа повише а се затрескани во тебе-им е драго...Ако не се баш толку-им е страв дека ќе им се закачиш на врат...
Во поново време не реагираат.Мислам ..опуштени се де .Мислам дека повеќе ќе испаничи да дознае дека сеуште не си дефлорирана отколку кога си.Сетнем ќе те праша кој ти е по ред ко недоветен а ти веројатно ќе се изнервираш, он ќе ти рече дека е ок а одвнаре ќе се изеди дали си излажала
Не си никако. Ако си невина, тој знае дека немаш поим од тоа. А, има ли некој што несака да биде прв? Секако, не да чека првата брачна ноќ, дури тогаш да се учи
Абе кој во денешно време гледала дали си невина или не кога ке видиш деца од по 14 год имат секс и тоа што треба тоа да значи дека нив никој нема да ги сака понатаму затоа опушти се не мисли на тоа уживај еден е животов еве моиве другари не сакат невини од причина дека доколку имаат секс со невина одговорноста е поголма треба да внимаваш па да ја учиш ради тоа пак ке ти кажам уживај и кулирај
Оф леле не се оптеретувај со таа помисла некој ако те сака тебе 100 да ти се качат врз тебе него ке му биде гајле.