1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како реагираат машките кога ќе дознаат дека не си невина?

Дискусија во 'Секс' започната од lady19, 14 декември 2010.

1. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Зависи од машко до машко :)

2. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    490
    Ахахахахха ... И тој не свати ли дека го лажеш?
    Како може да помисли дека си се скинала со шише !? ]:) хахаха најјака си :clap:
    Иначе незнам не сум била во таква ситуација ама на една моја другарка дечкото беше малку разочаран што тој не е оној првиот ама ... Тоа е тоа ... :$

3. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Хахаха, не би рекла :D . Па јас не сакам машко кое над 50 се качило, не па над 100. :^)

4. Fleur-De-Lis

Fleur-De-Lis Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.648
    Воопшто не ми е гајле што ке помисли другата страна! Тој може да го пика кај што ќе му текне, а јас рачун да му полагам! Е нема бе брате! :!: ]:)

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Зашто не сакаш :^) ?
    Па што ќе ти е некој неискусен :D
    Вака ем ќе знае , ем нема да биде неизживеан :)

Инаку на темата,
    Пред неколку години само што ја прекинав првата долга врска , и излегував со едно дете , и така се заебававме неколку месеци , ама тоа беше ептен полека запознавање, без да се бациме, ништо.
    И како што си шеташе секоја вечер со мене кога го шетав кучето , една вечер ми рече
    -За да ми биде некоја девојка треба да биде невина . Јас останав :o . Будалиот се изненади од мојата реакција, мислел дека сум , затоа што ништо не направив со него :^) А јас не можев да се решам дали он или другар му ми се свиѓа, па затоа не направив ништо.
    Па што си мислеше он дека правев во тригодишна врска :wasntme:
    Сигурно бил неискусен :nod:

6. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Кој те лажел :D ?

7. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    150
    а јас прва да не сум на некој? Ма нема што да се замрам како што тој имал минато исто и јас сум имала. Ако не му одговара или не дај Боже ми пререче се знае bye bye !!! :)

8. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Некој паметен кој добил две во едно :D

Да! не се оптеретувајте само 100 се качиле
    добар совет, сега сите по сто и поново.
    Нив не им е гајле...
    На вас треба да ви биде гајле.
    Да бе љубов и среќен со својата

Ебана -Кралица тротоара.

9. barbiegirlll

barbiegirlll Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    19

а ти од кај ке знаеш дека 50 му се качиле ?? :D:D

10. barbiegirlll

barbiegirlll Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    19
    над 50 се качил де....

11. jonnyo

jonnyo Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    15
    Не ми е гајле. Не сега да била јавна атракција во градот, да не се разбериме погрешно. :D
    Мене само ми е битно јас да сум и единствен дури сме заедно. Што правела пред мене не ме интересира.

На crimson, Trendafilka и H.VAGA им се допаѓа ова.
  12. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.745
    Допаѓања:
    6.276
    би било добро сите да размислуваат како тебе.навистина некој машки не можам да ги разберам.можат да имаат авантури за некоја вечер а потоа бараат да имаат невина девојка.ако машките можат да се забавуваат зошто девојките да не го прават тоа.не велам дека треба да скокаат во креветот на секој што го сретнат туку да имаат одреден степен на слобода.

13. jonnyo

jonnyo Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    15
    Само објективно размислувам. Сулудо е од мене да очекувам од девојка која имала подолга врска да е невина. Освен ако е ептен невинашче, па јас да сум и прв дечко.
    И башка, и јас не сакам некоја ептен неискусна. Така треба да потрошиш многу време за да откриеш што всушност неа и се допаѓа в кревет.
    И да бидиме реални, луѓето се е***аат на секој чекор. :)

14. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340
    Се крстат со лева рака :wasntme:

15. Sponzor

Sponzor Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    На ваши години тоа и ми беше приоритет. Верувајте, по 10 - 15год тоа воопшто нема да ви е битно.

16. tea94

tea94 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    0
    Како би реагирал вашиот партнер кога ќе дознае дека не сте невина? Дека веќе некој пред вас ја "зел" вашата невиност? Може да го опишате вашето такво искуство,пример сте иделе со еден дечко оној кој ви бил прв,со него сте ја изгубиле невиноста,но поради некои Х причини вие повеќе не сте заедно и секако продолжувате понатака со вашиот живот си фаќате друг дечко и доаќа ред да зборите по таа тема т.е.за односи..тој дознава дека не сте невина што секако е многу нормално во денешно време,како му кажавте,како реагираше.... ( доколку имате таква ситуација ) ?! хD
    Можеби моите прашања ќе ви изгледаат бессмислени и незрели,но навистина имам многу размислувано за нив..па затоа ве замолувам доколку сакате малце да продикутираме околу тоа. :)

Вистинските причини за моите размислувања се следниве. Имам дечко,заедно сме околу година дена ( нешто помалце).Тој сака да имаме односи,но јас секојпат изнаоѓам некоја причина (не намерно,го правам тоа на некој несвесен начин може да се рече) за да ние сеуште не го направиме тоа. Како помала секогаш си велев дека нема да го сторам тоа пред 18 години.Јас сум сигурна дека го сакам,а тој мене ме сака уште повеќе,ми го има докажано тоа безброј пати.Јас во октомври ќе наполнам 18 години,а тој има 20 год. Секојпат кога збориме за "тоа" му велам ќе го направиме тоа,ама секојпат кога дојде време да бидне јас се повлекувам.Имам некој немир,некој страв...незнам ни самата зашто. Моите не ја оправдуваат мојата врска со него,поточно највеќе брам ми не ја сака оваа врска,ви имам спомнено во други теми за тоа ( не ги знам причините,ми вели тој не е за тебе можеш да најдеш подобар),ама јас сепак сум со него.(сеа тоа не е битно)...Незнам зошто неможам да се опуштам и да уживам во љубовта,да уживам со тој што го сакам.Секојпат си мислам шо може да биде ако раскинеме некој ден..па коа ќе си фатам друг дечко шо он ќе мисли за мене бидејќи нема да бидам невина ,ќе ме мисли за лесна,растурена..и ред други работи. Навистина не се сваќам самата себе.Денес тоа е нормална работа ,а јас размислувам глупости :devil: Затоа кажете ми некое вашо искуство. Навистина смешно размислувам,нели?! :$ :$
    Извинете за многуписот и ве молам дајте некои совети,од ваша гледна точка,објаснете ми ги работиве ако можете,бидејќи јас самата незнам да си ги објаснам. :worried:
    Фала ви однапред. :*

17. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    4.548
    И јас ко тебе мислев така кога раскинав со првиот што ми беше , си викав готово сеа никој нема да ме сака дрн дрн дрн :D и ссега гледам од друг агол дека тоа воопшто не е битно , кога си со правиот човек ништо нема да му смета

На tea94 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. tarzan

tarzan Нов член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    12
    Никако не реагираме,само сакаме да и биде убаво

19. Stariot

Stariot Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    171
    немало реакција, воопшто не ми било важно тоа. :wasntme:

20. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Не сум доживеала да ме праша некој,а ако ме праша ќе му кажам дека е тоа моја лична работа.Сум била само со еден дечко со кој одев 5 години,потоа не се ни осмелив да започнам врска а камоли сериозна за да дојде до вакво нешто..Ќе размислам многу добро кој ќе биде втор маж во мојот живот,ќе треба да се докаже дека е оној кој е вреден за да му се предадам и тогаш ќе знам дека не му е битно тоа,а ако ме почитува нема никогаш ни да ме праша.Поздрав.