* Лав: „Здраво тате! Сигурен сум дека си многу горд што ме имаш за син/ќерка.“ Јас од зафрканција татко ми тате го викам , а др точно е
Точно е ! Само не се молам на овој начин, туку само помислувам вака кога ќе ми текне на една личност, на која ни Господ не може за жал да ми помогне да и простам, посилно е од мене.
* Лав: „Здраво тате! Сигурен сум дека си многу горд што ме имаш за син/ќерка.“ Колку е само точноо секогас коа ке направам нешто или ке добијам добра отценка ова му го викам го пукнав цовекот
* Јарец: „Мил Господи, дојдов за да се помолам за некои работи, ама во меѓувреме сам/а си сфатив што треба да правам. Фала во секој случај.“ ептен се насмеав на ова хахахаха закон е
* Риби: „Небесен Господи! Се обидувам да ја претопам мојата болка и тага, во последната петина од вискито. Со мојата опиеност ја прославувам Твојата вечна слава и чест. многу точно
* Стрелец: „Семоќен, почитуван, сеприсутен, вечен Господи, те замолив еднаш и ќе те замолам уште милион пати. ПОМОГНИ МИ ДА ПРЕСТАНАМ ДА ПРЕУВЕЛИЧУВАМ!!!!!!!!!!!!“ хаха, е баш ми е погодено. секоја работа ја свакам премногу сериозно
* Девица: „Мили Боже, те молам направи го светот подобро место за живеење, и немој да ја оплескаш работава, како што ја оплеска минатиот пат.“