Скорпија: „Господе, помогни ми да им простам на луѓето кои ме повредиле. Не дозволувај тоа да го заборавам и потсети ме одвреме-навреме да им вратам“. Хахаха точноо
* Девица: „Мили Боже, те молам направи го светот подобро место за живеење, и немој да ја оплескаш работава, како што ја оплеска минатиот пат.“ море точно је
* Јарец: „Мил Господи, дојдов за да се помолам за некои работи, ама во меѓувреме сам/а си сфатив што треба да правам. Фала во секој случај.“ So me.
* Вага: „Драг Господи, знам дека треба сам/а да си донесувам одлуки, но од друга страна, ти што мислиш?“ Додуша ,само со Господ би сакала да се консултирам ,знам дека нема да ме наведе на погрешен пат Инаку со луѓево никогаш ,ама никогаш. И особено мразам некој ко ќе ми дели филозофски совети на непобарано
* Јарец: „Мил Господи, дојдов за да се помолам за некои работи, ама во меѓувреме сам/а си сфатив што треба да правам. Фала во секој случај.“ Не баш ситуација при молење, ама секако дека ми е познато од секојдневие кога барам помош од некој, на крај секогаш завршувам со Фала у секој случај, ама можам сама.. охх
* Стрелец: „Семоќен, почитуван, сеприсутен, вечен Господи, те замолив еднаш и ќе те замолам уште милион пати. ПОМОГНИ МИ ДА ПРЕСТАНАМ ДА ПРЕУВЕЛИЧУВАМ!!!!!!!!!!!!“ Неточно!! Јас никогаш не преувеличувам!! Имам другарка која го праи тоа.. ии таа е јарец
* Бик: „Господе, те молам помогни ми да направам промени во својот живот, но не сѐ уште.“ Точно! Можам да го замислам дечко ми со ова : * Близнаци: „Еј Богу…Или можеби си Божица? Кој си ти? Што си? Каде си? Колку ве има? Не можам да сфатам!“ И онака се подоцна сваќа како некоја плавуша е
„Драг тато, знам дека не треба толку да сум зависен/а од тебе, но ти си единствениот на којшто можам да се потпрам, додека моето ќебенце е на перење.“ Точна вистина .
* Рак: „Драг тато, знам дека не треба толку да сум зависен/а од тебе, но ти си единствениот на којшто можам да се потпрам, додека моето ќебенце е на перење.“
* Рак: „Драг тато, знам дека не треба толку да сум зависен/а од тебе, но ти си единствениот на којшто можам да се потпрам, додека моето ќебенце е на перење.“