1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се однесува кога ќе го одбиеш?

Дискусија во 'Секс' започната од sea-star, 2 ноември 2010.

1. sea-star

sea-star Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2010
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    4
    дечки ги пребарав сите теми и не најдов оваква.на мене ми се има десено ова и да ви кажам дека ми беше многу непријатно еднаш го одбив и потоа тоа стана тема на една караница.сакам ваши мислења за ова.доколку има слична оваква тема извинете ме и се затвора :$

2. Deni-f

Deni-f Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    и јас го имам одбиено па ми се налути...но помина една недела јас и тој не зборувавме и се видов со него у кафич само здраво му реков и гледам после 15минути ми ѕвони и ми вели ај те молам да се видиме :D

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.010
    Јас досега го немам одбиено ич во оваа една година :rock:

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.794
    Допаѓања:
    163.065
    Зошто да го одбијам ?!

На DenaM и starfish им се допаѓа ова.
  5. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Никогаш не ми се лути кога ќе го одбијам...се случувало многу пати а тој секогаш постапувал со големо разбирање...среќна сум што ме почитува во тој поглед :)

На srci му/ѝ се допаѓа ова.
  6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    пффф, да го одбијаааам? :o ноу веј :rofl:
    па има моменти кога ама ич не ми се сака, изморена сум и слично... ама после 5 минути жешки додири (од негова страна, демек ме убедува), си посакувам сама :lol:
    се сеќавам кога имав сесија минатат година, абе 2 недели умрев од учење, дење ноќе, загреотка бев. од 24 часа, јас буквално 20 часа учев. и си легнуваме со дечко ми, ама јас паѓам, не сум ни свесна, ми се спие ми се плаче... и тој почна да ме бакнува, и јас несакајќи се успав :lol: од што бев преморена. и наредната вечер тој ми го заврти грбот онака фино, и ми рече дека му се спиело |( , а јас ватрена до 100ка!
    ама затоа пак, е веќе третата вечер.... замислете :rofl:
    така да, веќе си знам, ако го одбијам, наредната вечер ќе ми врати, гарантирам :lol:
    а и нема потрба да го одбијам бе, си уживкам, убаво ми е... абе не можам без секс :rofl:
    (со исклучок на некои вонредни состојби, се разбира :$ )
    малку развелков со постот, ама тоа сум јас :lol:

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.190
    Зошто да го одбијам кога на двајцата ни е убаво, а и после тоа сме подобро расположени :D

8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Одбиен маж - непосакуван маж. Или маж кој "не ти го дига" 8) :lol:

Имало таков момент.
    Јбг, не се сите мажи техничари ем љубовџии на престол.
    Ми се налути, крекаше и беше крајно навреден (и јас би била).
    Сепак, ставот ми е дека, ако врската ги има сите елементи, а сексот чкрипи, нема шанси да останам.
    Сексуално битие сум, и можам секогаш да си најдам нели, подобар, што можда мене ќе ме одбие некад! :lol:

9. mar17

mar17 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    108
    Еднаш го имам одбиено и тоа пред една недела,ама навистина неможев преморена од тренинг и ме викна кај него и ајде седевме и оп ете го врз мене ме бакнува,допира...итн :rofl: а јас мртва ладна и му кажав убаво ,срце неможам стварно преморена сум и се беше океј гледавме филм комедија се изнасмеавме и на пола филм јас заспав а тој ме покрил да не ми студи и си легнал до мене ...ех срцее :inlove: :$ :lol:

10. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    37
    го одбивам само кога имам менструација, а кога некогаш би го одбила знам дека ќе ме свати и ништо нема да рече срце е и затоа си го сакам оти секогаш ме разбира и почитува

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Мојот дечко не сум го одбила апсолутно никогаш, ниту ќе го одбијам.
    За илустрација, минатата недела имав секс со 39 темп. настината. И кога сум среќна и тажна и нервозна и со добиено јас имам СЕКС постојано со него.
    Ни на крај памет не ми паѓа да го одбијам.

Претходните сум ги одбивала. Некогаш не ми било до тоа и сум се вадела на обрвски, нервоза, добиено или домашни проблеми. Лага до лага. Сите овие мали лаги се показатели само на едно - сексот не е доволно добар, па ги смислуваме, ем да го утешиме него, ем себеси. (со ретки исклучоци кога НАВИСТИНА нешто не е в ред).
    Како они реагирале?
    "Уживај срце, зарем јас сум со тебе само заради СЕКС, ми значиш и само ако те гушкам и гледам" - пред мене.
    "Оваа пак изведува, не ми дава, мамицата"... - пред другарите.
    Чиста вистина. Немојте да се залажувате дека не му е гајле, и те како им е гајле на машките кога ги одбивате , а најмногу им оди на нерви кога се употребува следново: Ти мене ме користиш само за ТОА, ме гледаш само како секс предмет!
    Ко вие него да не го користите за истото, во таа смисла.

Ако сексот е одличен, нема потреба од одбивање на дечкото. ;)

На srci, Mashni4ka, marama и 3 други им се допаѓа ова.
  12. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Редовно го одбивам кога имам добиено, така што он си се научи и веќе не ни спомнува кога знае дека имам.Инаку за 7 години го имам одбиено само еднаш, па за чудо не изреагира лошо, само се облече и си легна на другата страна. Јас се осетив многу глупаво се расплакав и побарав да ми прости и да ме разбере. Може ќе ви е чудно, ама почесто он мене ме одбива, а мене ми е незгодно, па не навалувам :lol:

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ни јас до сега не сум го одбила никогаш ... а и зошто кога на двајцата ни било убаво ... :wasntme:

14. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Се лути... Ама тоа е, башка ненаситен е, а мене секогаш кога ке се видиме не ми се прави тоа :tmi:

15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Koга добивам, знае прв, па така тоа не го сметам во одбивање, не сум рекла не, напротив, тогаш ќе добие квалитетен орален :$ А инаку не сум го одбила никогаш, немало никаква причина, да сум преморена, се да ме боли, тоа ме задоволува, од тоа оздравувам. Сум била во ситуација ко Трендафилче, со 39 температура, да му речам да ме земе, сработуваме, и пак ме враќа назад :lol:. тоа...

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.252
    Допаѓања:
    67.796
    Е јас го одбив кога не можев повеќе. Не можев веќе да одам од што цело време само тоа правевме и еден ден стварно ми требаше пауза :$ Е јбг се е тренинг, па сега немам веќе проблеми немам намера да го одбијам.

17. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    се случува деновите кога имам добиено и кога ептен сум уморна,
    а он ме разбира, досега барем така е!

18. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    329
    Јас сум таа што имам бубачки во главата! навистина го жалам дечко ми, многу го одбивам, а тој полн со разбирање е секогаш, разговараме на таа тема, и знам дека јас сум проблемот, зошто не можам да се опуштам, и најчесто смислувам оправдувања од типот, не сакам секс ( веќе и заборавив какое убав секс, немам желба, ми се чини дека цел живот можам да поминам без тоа), па мензис, па 300 изговори! Знам дека грешам, и сакам да се поправам....дури и ми се чини дека сите проблеми што ги имам во врската ми се ради тоа! Значи да загреам столче и да ги решам работиве!............Како да се опуштам....?? Ахххх :@ Се мразам себеси, ахххх како да не сум од овој свет............. :@ :tmi:

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.794
    Допаѓања:
    163.065
    Ова одбивањево ми делува као вие да имате секс само ради него...па ај кога сте у расположение ќе го омрсите,кога не сте,ете се погодил денот врнело,па ви е преку глава од се и не ви се дава...
    А како може да не ви се дава?!
    У осталом,јас не давам,јас си барам и си земам.

На srci, 1209, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Па не се сеќавам дека за овие неколку години го имам одбиено, затоа што не се сеќавам некогаш дечко ми да МИ ПОБАРА :?:

Ако се мисли на тоа кој прв ќе почне па другиот да му рече немој, не можам сега, исто така не ми се случило, затоа што кој и да почне од нас двајцата, другиот без прашање го следи ;)