Не сум го одбила никогаш досега, ако се случи ќе ви кажам. Инаку моето сонце не би се налутило, нема зашто, си имаме разбирање ние и за поинакви ситуации, а не па за таква бесмислица да се налути.
Значи не знам дали е ова тема за да прашам тоа но сакам да ми кажете совет како да одбијам некого на пример на дејт смо ама да не се смувам значи не знам како се парализирам и не знам ни шо да речам ни ништо друго и два пати ми се случи ме смуваа а ја не сакав ама не знаев како да ги запрем а уопште не ми беше убоо само глеав на саатци чекав што побрзо да завршиме .Значи не сум ептен многу срамежлива ама ни ептен толку одсечна па плс совети фалааа
Не значи не ме разбра ја нема нормално да отидем пак работата е во моментот ако сака како да го одбием зш после возот пројде ќе се смуваме ја нема да излезам ама работата е пред да ме смува коа ќе проба
едноставно ке се тргнеш кога ке прба да те баци едноставно е или ке му кажеш дека нејкеш најотворено за да не ти е криво од после
Ако се налути оти не сум расположена за секс тогаш е идиот. Според мои стандарди. Не сум јас со него во врска за да му стојам на располагање кога му се сака. Кога не сум расположена или не ми е нешто добро, ме боли нешто сам си знае- гледа дека не сум така расположена. Исто и него му се има случено. Да е преуморен, да го боли заб, глава... Па си лежиме се гушкаме филмче.. Па после тоа можи да се случи и да се расположиме . Со сила убајна не бива.
Туу па мојов е нон стоп расположен за секс,таман работа да ми се лути коа не ми е до истиот,и не ми е својствено секој ден да сум хорни,не сум животно)туку му се чудам него шо створење ке беше-и да гори нешто и да сме во проблематична и стресна ситуација,он си нема проблем со ерекција и желба,а ја се вртам ко попарена неможам да заспијам,па уште ми вика треба да си среќна шо сум ваков)))тогаш сваќам дека е поубаво да си машко!
За ова, само поради едно не е поубаво да си машко. Затоа што најчесто од нив се очекува никогаш да не одбијат и евентуалното одбивање се смета за нешто страшно, драматично и основа за разни претпоставки во врска со тоа каде оди врската и дали има друга. Додека пак, женско ако одбие, треба да се има разбирање. Инаку одбивам кога ќе ме налути, а кога сум лута, на кривецот за тоа попаметно му е да излезе да прошета саат-два, отколку да ми бара, ко темпирана бомба сум тогаш.
Кога и да го одбиев се лутеше, и тоа многу, дури знаеше и да подвикне. Ама секогаш кога ќе отидев кај него сакаше да имаме секс, а мене не ми се сака секогаш .. А сега имаме поретко и не го одбивам.
Не сум го одбила досега ама кога ќе добијам не му е се едно само прашува кога ќе помине па затоа знае понекогаш и да ме натера последните 2-3 дена од менструацијата да имаме секс
Какво одбивање бе женски..ццц...Ако се посакувате во тој момент..Ништо не ве спречува да уживате.Менструсцијата е само изговор.Оралки и аналки не за џабе постојат