Како се справувате со влкакненцата околу аналниот отвор? Кога ке одам на депилација таа ми ги остранува,па не можам јас самата да го изведам тоа.....А и плус мразам сама да се депилрам депилирањето ми е скратување на животот
Како се справувате со влкакненцата околу аналниот отвор? Хахахахаха Темава ме соборе од стол во ова време, каде не можев да заспијам ноќва, ова уште толку Прво насловот, еј, (петтото зборче) после пак по долго размислување решила да ја отвори темава Добро, сериозно сега депилација напред-депилација и назад што има тука страшно хахахаха сцена еј да не си мисли ќе потскокнува ако се депилира на г'зот па и јас гледам кој ја поставил темата и пак коментирам и другите теми ти се страва Сања да знаеш
^^ Е сега ќе испадне јас овде причам безвезе Браво за модераторите го корегирале петтото зборче "влркаканенцата" откако алармирав . А да не сум оф да не ме избришат јас си ја депилирам интимата во домашни услови со топол восок, значи целата интима, порано многу ме болеше, сега мала неприметна болка, многу се усовршив.
Најдобро е со крема за депилирање и плус тоа кај анусот не растат веднаш како на другите места,значи подолго време ќе си мазна и чиста со кремата.
Многу лесно........... порано со плинско ке го запалев и ке чучнев набрзинка.......... Сега открив многу поефикасна метода........... ке се настегам гравче .............. и во купатило ке соблечам гаќите ке раширам нозете и палам една свејка ................( многу је битно данемаш прдено цел ден ) и ке се прднум..........абе тотална депилација дури и шишките си ги подгорувам.......едно време ги кубев ама неможев така пошто многу ми солзеја очите Абе се знаје како од напред така и одпозади
Туу ама bad филм ми дојде сега и страв ме фати. Како што се појавуваат подкожни влакна од депилација може и таму да се појават. Па тоа со операција се вадело. Се наежив, кај ја видов темава
Со депилација нема шанси , секаде ме фаќаат само таму не смеат да пипаат. Одвреме навреме со брич се поминувам. Искрено овие влакна не ми сметаат, дали дека не ги гледам додуша и маж ми се нема пожалено нешто па затоа веројатно и не им обрнувам посебно внимание.