Општи прашања И мене ми се случи истото на една мјца-го перев во машина, со сапун,со сјај, со со прашок и ништо пробав и со малку ацитон и ми побеле мајцата-плава беше :/
Општи прашања Aко уште ништо не си направила, земи лак за коса и испрскај, остави некое време, само пази на другата страна на тренерката да не се рашлака.. После измиј, остави малку и пак со лак испрскај..
Општи прашања Не знам во која тема би го поставила прашањево,барав барав и ништо слично не најдов,па затоа овде ќе си прашам.Дали знае некоја феминка да ми каже со што да извадам ехо гел од панталони(црни)?Кога бев во болница пред пораѓај лом ме направија,сестрата стиска и си гледа на друга страна а тоа си тече одозгора и право на моите панталони.Се пробав и веќе не знам што уште да пробам,на крај на хемиско чистење па уште тоа ако не помогни-правец па канта.
ве молам да ми помогнете,чантата ми беше нешто како валкана и ја истријав во крпа и вода,сега се познава како флека дека е подисена оти беше посветла и сега таму кај што ја истријав е темна како флека голема???? хелпп
Ова средство го има во Тинекс и поголеми маркети, вади секакви флеки. Стави на флеката, нека одстои малку и потоа испери, 100% ефикасно
Јас не се флекам, ама затоа маж ми е како мало дете, како бебе уствари. Не може да помине јадење, а да не се покапе или да не му падне нешто во скут Порано користев Вениш, ама ме искараа на хемиско неколку пати и рекоа кога има флека ништо да не се става, да се однесе одма на хемиско. Па, за малку пари не ми се фрла облека и сега носам само на хемиско кога има флеки.
бели маички бели кошули и за сета рачно испрана облека користам сапуните на MERIX плавите едноставно најубаво ми чистат и отстрануват флеки само да постојат 1 час па задоволна сум и не се многу флекаме по дома ние
Општи прашања Како да извадам флека на дуксерка, направена од металниот круг кај врвките? После првото перење, од двете страни ми се направи 'рѓаво. На овој дел мислам.
Здраво, Можеби некоја од вас имала ист проблем како мојот.. На надворешната страна од машината за садови (на вратата) имам флека од потечено нешто.. но никако неможам да ја исчистам.. Можеби имате идеа?
Мене ми капна фарба за коса на теписон и ја исчистив со Aris...подобро нешто немам видено пошто и целиот теписон го чистам со него ќе го растворам во вода и светнува како нов
Може е прашано пред мене, ама ме мрзи да барам. Како се решавате со дамките на алиштата од самата боја што ја пуштиле при перење?
Дали некој знае како излегува смола од фармерки ??? Ако зне некој нека ми каже некој совет.... Фала однапред....
Често ги мацам моите омилени парчиња, бабини совети знам дека се става детергент за миење садови но технологијата напредува и има посебни детергенти кои многу ми помагаат, ама доколку сум некаде во град го чистам со влажна марамица но понекогаш се размачкува ама колку толку помага
како да покријам Флека Здраво Девојки,, сакам совет ,, на свадба сум Идната недела, но имам на десното рамо флека е сега сакам да носам корсет но незнам со што да ја покријам,,,, совет ве молам Флеката ми е од Изгореница ,, уште од дете ми е ,, но се познава дека не сум исончана ...