Jas pred 6 godini eden carsaf nakapav so crn lak, i eve posle tolku vreme samo izbledeno crno se gleda posle tolku pati perenje se i svasta stavav dzabe, koj znae dali postoi nesto za vadenje lak
Лак и боја со ништо не се вади. Се сум пробала, ама за џабе. За флеки користам Арис де грас. Еден период користев Вениш, ама не е толку ефикасен како Арис.
Сестра ми на фармерки залепила восок ама од veet лепенките.Пробавме со пегла ама не излегува.Дали некој знае со што можам да го исчистам.
Пробај со мицерална вода, ама пази да е ефнофазна, да не е некоја мрсна. Јас такви дамки ги чистам со мицералната вода на Балеа. За вадење на дамки ми е врв
Temperna boica na farmerki i pamucna bluza kako da izvadam? Probav so Omino blanko neke, rekov so arf da probam neke ni toa
Значи сите црни блузи ми се со бели флеки на пазувите и грдо изгледа дури на тоа место станал по крут материјалот.Дали знаете што да ставам тоа барем малку да се отрстрани?
Zdravo decki nekoe alistence mi pustilo boja sega majcata od bela mi stanala rozeva..sto da pravamm...
Здраво на сите пред некој ден си купив една маичка, но вчера додека јадев вишни ја извалкав малку... Ја исправ во пералната но дамката сеуште стоие не се исчисти ве молам кажувајте со што да ја исчистам дамката
Стави паста за заби и потоа една лажица хидроген пероксид и стави во перелна. Или пак истолчи неколку апчиња аспирин и размешај ги со една лажица вода стави го на флеката и потоа во перелна...ова го знам од 5-minute crafts па сега незнам дали ќе се исчистат