Вениш како се користи? Фрош против флеки како се користи? Јас го имам ова ама оти не е од Мк не знам како се користи и не сум користела. Дали е и за флеки не сум многу сигурна -_-
Помош,бела блуза ја исфарбав од розева, има попримено бледо розево на ракавот. Веке цел ден стои покисната во вениш но нема никаков ефект. Искуство,совет како да ја извадам бојата
Во едно тенџере стави вода со 8-10 кругови лимон.. Ставија блузата во водата со лимон и стави ја на оган да зоврие водата......после тоа испери ја блузата нарака... Ова е од 5-minute crafts па пробај може ќе ти помогне Пиши ако има резултати
Како да тргнам жолта дамка од бели фармерки?Ги утепав од квасење со вода и неќе да се извади изгледа од сапунот е
Со сјај намачкај убаво сјај мене најдобар ми е оној од кам на минел марката. Нека отстои убаво и после во машина стави да се пере. исто со сјај пробај или со арис де грас.
Јас сите дамки на бели работи, верувале или не ги вадам со доместос. Ставам директно на дамката, ја истривам малку, две, три секунди, не подолго зошто може да ја оштети ткаенината, ако го држиш подолго, и потоа убаво го исплакнувам со вода и детергент. Од дамката ни трага.
Дечки, земав еден џемпер бел обрабен со црвено и на првото перење на рака ми пушти боја и сега на белото има од црвената боја розеви дамки...дали има надеж некако да се отстрант флекиве?
Арис купи, пробај, мене ми ја тргна. А и пробај со онаа киселината шо гори, на јазик ми е, шо белее алишта, тури му малку
Пробав со арис,јок! Ај ќе пробам со вениш или варикина (мислам тоа е зборот што го бараш) Тенк ју како и да е
Помош. На бежов прслук имам од страна кај пазувите црнило од дуксерите и маиците.Ставив Faks color и ќе тријам највеќе што можам. Ако не се извади што да ставам?Од скоро ми е прслукот многу ми е криво